banner249

Emniyetimize her daim minnettarız!

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Amirliğine yaptığı ziyarette Türk Polis Teşkilatı’nın özverili çalışmalarından ötürü her daim minnettar olduğunu açıkladı.

Emniyetimize her daim minnettarız!
banner240

Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ve Belediye Meclis üyeleri, Baklan İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek başarılar diledi. Türkiye’de Polis Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ve beraberindeki heyet, İlçe Emniyet amirliğini ziyaret ederek bu özel günlerini kutladı.

Türk Polis Teşkilatının kurulduğu günden itibaren halkın huzur ve güvenliği için çalıştığını hatırlatan Başkan Yusuf Gülsever, “Türk Polis Teşkilatı her daim, Devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinmiştir. Halkımızın can ve mal güvenliğini, ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlayan, şartlar ne olursa olsun üstlenmiş olduğu sorumluluk bilincinde görevini layıkıyla 7/24  yerine getiren çok önemli ve değerli bir kurumdur. Üstlendiği tüm görevlerde büyük başarılara imza atan emniyet mensuplarımıza özverili çalışmaları için milletimiz adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER