banner249

Emniyet müdürünü bile siyasete alet ettiler!

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan’ın seçim çalışmalarını haberleştiren ajans, Denizli Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan nezaket ziyaretini adeta siyasi şova dönüştürdü.

Emniyet müdürünü bile siyasete alet ettiler!
banner240

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan’ın Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne yaptığı nezaket ziyaretini haberleştiren ajans, ilginç bir olaya imza attı. Haber yazım kurallarını alt üst eden ajans, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in ağzından Kazım Arslan’a bir sürü övgü dolu sözler dizdi. 


BÖYLE YAKIŞIKLI KAYNIM OLMAMIŞTI!
Ajansın basın kuruluşlarına servis ettiği haberler saç baş yolduruyor. Son gönderilen haberde Emniyet Müdürünün Kazım Arslan için övgü dolu sözler sarf ettiği iddia edildi. Kendisinin de hiçbir parti gözetmeden her vatandaşa hizmet etmekle görevli olduğunu belirten Emniyet Müdürü, eşinin Tavas kökenli olduğunu söyledi. 

Kazım Arslan’ın, kendisinin de Tavas’lı olduğunu belirterek, “demek ki eniştemizsin” demesi üzerine, Emniyet Müdürü “Hiç bu kadar yakışıklı kaynım olmamıştı” dedi. Aynı zamanda Kazım Arslan’ın ekibinin de genç ve dinamik olduğunu ifade eden Emniyet Müdürü, bunu ekiptekilerin gözlerinden anladığını söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER