banner249

Helallik istedi

5 yıl önce düşerek beyin kanaması geçiren ve özürlü olarak hayatına devam eden oğluna özürlü maaşı bağlanan Datça’lı Ayşenur Çelik, oğlu için yapılan hizmetler nedeniyle Başbakan’dan helallik istedi.

Helallik istedi
banner240

Datçalı anne Ayşenur Çelik, oğluna bağlanan maaş sonrası kendisine de maaş bağlanma konusunda yapılan teklifi geri çevirdiğini söyleyerek, “Ben çalışıyorum. Bu teklifi kabul etmedim. Ama oğluma bağlanan maaş oğlumu tekrar hayata bağladı. Öyle mutlu oldu ki, bu kelimelerle tarif edilemez. Bu imkânları bize sağlayan Başbakanımıza hep dua ediyorum. Allah onun ömrünü uzatsın” diye dua ederken, “Başbakan’dan helallik istiyorum” dedi. 


Ak Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa’nın seçim çalışmaları için gittiği Datça’da yanına gelen Ayşenur Çelik, milletvekiline gözyaşları içerisinde isteğini aktararak, Başbakan’ın kendisine hakkını helal etmesini, bu talebini Başbakan’a iletmesini rica etti. Ali Boğa, Ayşenur Çelik’in iletişim bilgilerini alarak Başbakana durumu ileteceğini söyledi. Boğa, “Maalesef 10 yıl öncesine kadar insanımızın hasta olması bile yasaktı, zira ne tedavi olabilirdi, ne ilaç bulabilirdi. Ama hamdolsun bugün artık bunları aştık” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER