banner249

Çiftçiye kredi desteği

Sultanhisar Ziraat Odası'nda imzalanan işbirliği protokolüyle oda üyelerine daha avantajlı tarımsal kredi fırsatları sunulacak.

Çiftçiye kredi desteği
banner240

Sultanhisar Ziraat Odası hizmet binasında gerçekleşen imza törenine Sultanhisar Ziraat Odası Başkanı Bilal Tarhan, Sultanhisar Ziraat Odası Meclis Başkanı Saim Tosun ile Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile Yapı Kredi Perakende Bankacılık Güzelyalı Saha Müdürü Gürhan Özüdoğru, Yapı Kredi Perakende Bankacılık Tarım Bölge Yöneticisi Uğur Kerem Akçıl, Yapı Kredi Nazilli Şube Müdürü İsmet Sağır Kahramanlar ve Yapı Kredi Nazilli Şube KOBI ve Tarım Portföy Yönetmeni Hamza Güneş katıldı. 


Sultanhisar Ziraat Odası üyelerinin Yapı Kredi Tarım Bankacılığının tüm yeni ürün ve hizmetlerinden yararlanmasını amaçlayan protokolün imza töreninde konuşan, Yapı Kredi Perakende Bankacılık Güzelyalı Saha Müdürü Gürhan Özüdoğru, "Bugün Yapı Kredi olarak Türkiye genelindeki il ve ilçelerde 947 şubemizle hizmet veriyoruz. Türkiye'de bir ilçede ilk kez 2. şube olan Nazilli Beşeylül Şubesini açtık.

Şubelerimizin bulunduğu lokasyonlarda ziraat, sanayi, ticaret odalarıyla anlaşmalar yaparak, Türkiye’nin büyüyen ekonomisine ve çiftçilerimizin ihtiyaçlarının giderilmesine katkıda bulunmak, her zaman önceliklerimiz arasında yer alıyor. Yapı Kredi olarak, ülkemizin geleceği için stratejik önemi olduğunu düşündüğümüz tarım sektörünü desteklemeye, daha verimli işletmeler oluşturmaya, çiftçi ve üreticimize her türlü finansman olanaklarımızla, danışmanlık hizmetlerimizle yanlarında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER