banner249

Emekli Astsubaylar iftarda buluştu

Emekli Astsubaylar Derneği Denizli Şubesi Ramazan ayı vesilesiyle düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Emekli Astsubaylar iftarda buluştu
banner240

Emekli Astsubaylar Derneği Denizli Şubesi düzenlediği yemek organizasyonuyla dernek yöneticileri ve üyelerini bir araya getirdi. Mavi Konak Denizli Evi’nde yapılan iftar yemeğine Emekli Astsubaylar Derneği Denizli Şubesi Başkanı Nihat Çavuşoğlu ve dernek üyeleri ile aileleri katıldı. 


İftar yemeğini Denizli’nin tarihi dokusunu hissetmek için Mavi Konak Denizli Evi’nde verdiklerini belirten Çavuşoğlu, “Yönetim kurulumuz ve üyelerimizle birlikte Ramazan ayında geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğimizi Denizlimizin tarihi dokusunu yansıtan Mavi Konak Denizli Evi’nde düzenledik. Dernek Üyelerimiz ve aileleriyle birlikte stres attığımız güzel ve huzurlu bir yemek organizasyonu oldu” dedi. 

“AMACIMIZ YARDIMA İHTİYACI OLAN AİLELERE EL UZATMAK” Düzenlenen yemeğin amacının sadece dernek yöneticileri ve üyeleriyle birliktelik sağlamak olmadığına dikkati çeken Çavuşoğlu, “ İftar yemeğinde ayrıca derneğimizle birlikte yardıma ihtiyacı olan ailelerimizi tespit etmeye çalışıp, onlara nasıl yardımcı olabileceğimizi belirlemeye çalıştık. Ramazan Bayramı öncesi o ailelerimize elimizi uzatarak gözlerindeki mutluluğu görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER