banner249

Haydi çocuklar havuza

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz yaz hayata geçirdiği ve yoğun ilgi gören Haydi Çocuklar Havuza Projesi bu yılda hayata geçiyor.

Haydi çocuklar havuza
banner240

Ahmet Tütüncüoğlu, Şehitler, Ali Rıza Çevik İlköğretim Okulu ile birlikte Mehmet Akif Ersoy Lisesi’nde kurulan havuzlardan 5-13 yaş arası çocuklar faydalanabilecek. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin tatile gitme imkânı bulunmayan ve yüzme bilmeyen çocuklara yönelik hayata geçirdiği Haydi Çocuklar Havuza Projesi bu yıl da başlıyor.


Şehitler İlköğretim Okulu, Ali Rıza İlköğretim Okulu ve Mehmet Akif Ersoy Lisesi’nin bahçesinde kurulan portatif yüzme havuzları ile birlikte Ahmet Tütüncüoğlu İlköğretim Okulu bahçesinde kurulacak aqua park, 5-13 yaş arası çocuklara hizmet verecek. Başvuruların başladığını belirten Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe, “Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak bir ilki gerçekleştirerek başlattığımız Haydi Çocuklar Havuza Projemiz bu yıl da devam ediyor. 

Bu yıl Ramazan ayı olması nedeniyle biraz gecikme yaşadık. Başvuruları havuzların kurulduğu okullarda oluşturulan kayıt masalarında almaya başladık. Çocuklarımız velileri ile birlikte okullara gelerek kayıtlarını yaptırabilirler” dedi. 

HEM EĞLENECEKLER HEM ÖĞRENECEKLER
Projeyi sulama kanallara girerek boğulma tehlikesi yaşayan çocuklara engel olmak, çocukların yüzmeyi sağlıklı ortamda eğlenerek öğrenmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirdiklerini belirten Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe, ücretsiz olarak verilecek bu hizmetin kaliteli, sürdürülebilir ve memnun edici olmasına özen gösterdiklerini söyledi. 

Gökçe, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklara tatil hediyesi olan Haydi Çocuklar Havuza Projesi’ne, çocuklarımızı davet ediyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER