banner249

Dünyada termalin merkezi olacağız!

Ak Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Birtan Şahan, Pamukkale’nin dünyada termalin merkezi olacağını söyledi.

Dünyada termalin merkezi olacağız!
banner240

Yüz Haber.Com’a yaptığı ziyarette konuşan Ak Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Birtan Şahan, Pamukkale’yi termalde dünyanın merkezi yapmak için çok önemli projeleri olduğunu söyledi. 


Pamukkale’ye gelen milyonlarca turistin her yıl artarak gelmesi için cazip ortamlar oluşturulması gerektiğini ifade eden Şahan, bunun en önemli ayağının sağlık turizmi olduğuna dikkat çekti. 

Pamukkale’nin bir dünya harikası olduğunu belirten Şahan, “Bir dünya harikasının bulunduğu yerin çok güzel bir şekilde yönetilmesi lazım. Türkiye’de ün yapmış hocalarımız var. Bu hocalarımızla yapılacak işbirliğiyle güzel çalışmalar yapacağız. Bu işin nasıl yapılabileceğini yada organize edileceğini bilen insanlarız. 

Denizli büyükşehir belediyesi ile birlikte imar durumunda alt yapısında öyle bir hale getirmeliyiz ki buraya gelen yatırımcıların detaylarla boğuşmayacak. Valiliğimiz ve milletvekillerimiz bunların alt yapısını geliştirmişler. Bunların hızlandırılmasına gerektiğine inanıyoruz. 

Denizli, popüler ilkleri başarmış şehir haline gelecek ve dünyada termalin merkezi haline gelecektir. Tarihimiz bunu 2500 yıl önce başarmışken geçmiş yönetimlerin bunu bugüne kadar başaramamış olması gerçekten düşündürücüdür. Bunları kullanamamanın ezikliği içerisindeyiz bunlardan halkımız neden faydalanmasın, neden turizmden dolayı gelir elde etmesin, neden termal sağlık hizmetlerinden ekonomik olarak kazanç elde etmesin. 

Bizler yatırımcıların istediği alt yapıyı tamamladığımız taktirde o yatırımcılar koşa koşa gelecektir. Bunu nasıl yapacağız buradan başlayıp ekonomi getirisine yüksek bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Arkasındanda insanların kendi kalkınmasına öncelikli olarak kendi yatırımlarını, kendi yaşam ortamlarını cazip hale getirmiş olacaktır. Onlar bunu hak ediyorlar. Hak edilen bir şeyi zamanında vermek gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER