banner249

Her göreve hazırız!

Afyonkarahisar'da bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, kabinede revizyona gidilerek bazı bakanların büyükşehirlerden belediye başkan adayı gösterileceği yönündeki iddialarla ilgili olarak, “Başbakanımız tarafından bir vazife verilirse bakanlarımız seve seve koşarlar, olabilir. Bu Başbakanımızın takdiridir ama şu anda netleşmedi” dedi.

Her göreve hazırız!
banner240

Bakan Eroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği memleketi Afyonkarahisar’da, ‘Işıklar Göleti ve Sulaması’nın temel atma töreni öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, "Yaklaşan yerel seçimler öncesi kabinede revizyona gidileceği ve bazı bakanların bazı büyükşehirlerden aday gösterileceği yönündeki iddialara neler söyleyeceksiniz? Söz konusu isimler arasında sizler de var mısınız?" sorusuna Bakan Eroğlu şu yanıtı verdi, “Başbakanımızın ve AK Parti Genel Merkezi&nin takdiridir. 


Başbakanımız tarafından bir vazife verilirse bakanlarımız seve seve koşarlar, olabilir. Bu başbakanımızın bir takdiridir ama şu anda netleşmedi. Başbakanımız zaten dün akşam da değerlendirdi. Çok titiz bir çalışma yapılıyor. Neticede AK Partili belediyelerin yaptıklarını görüyorsunuz. Destan yazıyor. Ben zaten bir yere gittiğimde oradaki belediyenin hangi partiden olduğunu biliyorum. 

Başbakanımız da titizlikle üzerinde duruyor. Biz de bütün şehirlerimize AK Partili belediyecilik anlayışını yerleştirmek istiyoruz hizmet yapmak için. O bakımdan hayırlı olsun. Henüz netleşmediği için bir şey söylemem mümkün değil ama biz bazı bakanlarımızla bölgelerimize gideceğiz. Mesela Gaziantep, Kahramanmaraş ve Kilis'e gideceğim önümüzdeki hafta. Yarın akşam Kıbrıs'a gideceğim.” 

“HER TARAFTA ŞANLI BAYRAKLARIMIZ VARDI”
Eroğlu, bir başka gazetecinin, "Geçen hafta sonu gerçekleştirilen Diyarbakır gezisine sizler de katıldınız. Gözlemleriniz neler oldu? sorusu üzerine şunları söyledi: “Milletimiz, barış ve kardeşlik projesini hasretle bekliyor. Çok büyük bir coşku vardı. 

Başbakanımızı coşkulu bir kalabalık karşıladı. Daha sonra Bismil'e gittik, Bismil'de muhteşem bir kalabalık, bütün ilçe çoluk çocuk oradaydı. Orada bütün vatandaşlarımız şanlı bayrağımızı dalgalandırdı. Her tarafta şanlı bayraklarımız vardı. Orada Başbakanımız, 'Tek millet, tek devlet, tek vatan, tek bayrak' dedi. Ergani'de de çok büyük bir kalabalık vardı. Ben de çok duygulandım. Ergani'de çok büyük bir dağ vardı, Başbakanımız, 'Bu dağı bugünün hatırasına ağaçlandırır mısın?' dedi, ben de, 'Derhal' dedim. 

Twitter'da bir fotoğraf paylaşarak arkadaşlarıma talimat verdim. Buradaki maksat 76 milyonun kardeşliğini daha da pekiştirmek. Asıl olan bu. Daha da bütünleşmek. Aynı kıbleye yöneliyoruz, aynı duaları okuyoruz. Dolayısıyla bizler birlik beraberliğimizi güçlendirirsek bundan daha büyük Türkiye yararlanır.” Bakan Eroğlu, daha sonra temel atma töreni için belde meydanına geçti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER