banner249

DRT’ye bir isyan daha

Ak Parti Denizli Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı Şamil Çınar’dan sonra Ak Parti Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Aday Adayı Yekta Çakmak İnce de DRT televizyonunu yanlı haber yapmakla suçladı.

DRT’ye bir isyan daha
banner240

Ak Partili belediye başkan aday adayları sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla DRT Televizyonunu yanlı haber yapmakla suçladı. Ak Parti Denizli Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı Şamil Çınar, dün sosyal paylaşım sitesinde DRT televizyonunu yanlı haber yapmakla suçlamış ve sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla kanalın Genel Yayın Yönetmeniyle yapılan yorumlar hakkında eleştirilerini sürdürmüştü. 


Ak Parti Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Aday Adayı Yekta Çakmak İnce de, Çınar’ın sosyal medya aracılığıyla yayınladığı mesajına açıktan destek verdi. İnce, DRT televizyonunu şu sözlerle eleştirdi, “Değerli dava arkadaşım yorumlarınız ve söylemleriniz için sizi tebrik ediyorum. 

Son 15 gündür hem tv hemde gazetelerinde sadece iki ismi yayınlamaktalar. Bu durumdan ben de rahatsızım ve diğer arkadaşlar adına da üzülüyorum. Doğru ve tarafsız basın yayın bu değildir. Umarım bu yazılanları dikkate alıp kendilerine çeki düzen veriler ve halkımızı tarafsız bilgi akışında bulunurlar. Saygılarımla”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER