banner249

DEYDER MHP’yi ziyaret etti

denizli dershanecileri ve eğitim yatırımcıları derneği görevine yeni başlayan mhp il başkanı mehmet fevzi yeniçeri’yi makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

DEYDER MHP’yi ziyaret etti
banner240
Şu sıralarda Dershanelerin kapatılması gündemini değerlendiren MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, konunun en yakın muhatabı olan Dershanecilerden bilgi edindi.
DEYDER Başkanı Gökhan Aydın, dershanelerin fakir ve orta halli velilere fırsat eşitliği sağladığını belirterek eğitim sistemini temelinden ele almak gerektiğini, faturaların dershanelere kesilmemesi gerektiğini söyledi. Sınavların devam etmesi halinde dershanelerin her zaman devam edeceğini ifade ederek, biz ülkemizi canından çok seven eğitimcileriz. Bu açıklamalardan nemalanıp “Özel ders verilir” ilanlarının arttığını bildirerek sistemin merdiven altı olmasını istemeyiz diyerek görüşlerini bildirdi.
MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri ile ülkemizdeki eğitim sistemindeki yanlışlıkların dershaneler üzerinden yapılmamasını söyleyerek, dershaneler sebep değil sonuçtur. Türk eğitim sisteminde geniş bir eğitim reformunun yapılmasını söyleyen Yeniçeri, eğitim sisteminin çok yüksek seviyeye çıkaramadıktan sonra dershaneleri kapatıyorum demenin yanlış olduğunu ve bir an önce belirsizliklerin giderilmesi gerektiğini ifade etti.
DEYDER Yönetiminden Seviye Dershanesi’nden Mahmut Catlık, Uğur Dershanesi’nden Ersan Köse, Açı Dershanesi’nden Cesur Tekeş de hazır bulunarak konu ile ilgili görüşlerini ifade ettiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER