banner249

Baro seçimlerinde adaylar yarışıyor

olağan genel kurul’a giden denizli barosu’nda yaklaşık 800 avukat, yeni yönetim ve diğer organlar için oy kullanmaya başladılar.

Baro seçimlerinde adaylar yarışıyor
banner240
Baro Binasında yapılan seçimlerde 800 avukat oy kullanacak. Oy kullanma işlemleri 17’de bitecek. Oy sayımından sonrada Denizli Barosu’nun yeni başkanı belli olacak.

Bir önceki genel kurulunda Av. Adil. Demir başkan seçilmiş, ancak Demir 2011 genel seçimlerinde milletvekili adayı olmak için görevinden istifa etmişti. Demir’in istifasının ardından başkanlık için ara seçime gidildiği günden bu yana Baro Başkanlığı görevini yürüten Av. Müjdat İlhan, bu kez kendi ekibiyle yönetime talip.

İLHAN’IN LİSTESİ
Şeffaf, katılımcı, güçlü baro sloganıyla yola çıkan Başkan İlhan’ın listesinde Deniz Kuzu, Fatma Kıyak, Jale Özdemir, Mefaret Aydın, A. Cengiz Kılıç, Alpaslan Oruç, Erman Yarışan, Gökhan Yaşar, İbrahim Akşit, Veli deveciler yer alıyor.

DİĞER ADAY HALİL SARI
Değişim ve gelişim için meslekte birlik ve dayanışma sloganıyla yola çıkan Av. Halil Sarı da yönetime talip. Sarı’nın listesinde Bircan Kınalı, Ahmet Sağtaş, Hakan Karabacak, Murat Mintaş, Ayfer Alaca, Ahmet ince, Halil İbrahim Yılmaz, Medine Bedia Karababa, Hasan Kertik ve Elvan Aka Ün yer alıyor.

SON ADAY ONUR DAYIOĞLU
Mesleğe duyarlı bir baro sloganı ile adaylığını açıklayan Onur Dayıoğlu’nun listesinde Teyfik Kendirli,Gülten Çıralı, Koray Kurşunluoğlu, Miyase Şengül, Mehmet Ali Doğan, İbrahim Osman Akdemir, Cüneyt Kunter, Emin Eren, Pınar Cerit, Tahir Çevik gibi birçok avukat yer alıyor.

BAŞKAN ZOLAN’DA OY KULLANDI
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve meslektaş olan eşi Berrin Zolan ile birlikte oy kullandı. Başkan Zolan, 3 adaya başarılar diledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER