banner249

Dev dinazorlar Teraspark’ta

Alışveriş merkezi olmanın yanısıra, sosyal yaşam merkezi olmayı temel amaç edinen TERASPARK AVM, Denizlilileri benzersiz etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor.

Dev dinazorlar Teraspark’ta
banner240

 15-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan ve sadece çocukların değil, yetişkinlerin de çok ilgisini çekecek World Of Dino etkinliğinde farklı ve heyecan dolu bir deneyim yaşayacak olan Teraspark ziyaretçileri, hareket eden ve neredeyse canlıya yakın dinozorları görme şansı yakalayacaklar. 


WORLD OF DİNO ETKİNLİĞİ’NDE NELER BULUNUYOR? 
World of Dino etkinliği; birbirinden farklı yedi çeşit dinozorun sergisinden oluşuyor. Harekete duyarlı, ses çıkaran, dokusuyla bire bir gerçek dinozora dokunma hissi yaratan bu dinozorlardan bazıları; 9 metre uzunluğunda Dev T-rex, Maısaura, Dımetrodon, Trıceratorps, Ovıraptor, Dev T-rex Kafası ve T-rex Fosili. Ayrıca isteyen her minik ziyaretçi, dinozor yumurtalarının ve T-rex kafasının içerisinde poz vererek bu deneyimi fotoğraflayabilecek. 

Böylece, ‘’Dinazorlar Çağı’’ tüm ziyaretçilerimiz için, ölümsüz olacak. Tüm bunların yanısıra, Teraspark’ın minik ziyaretçileri 19 / 20 Nisan ve 26 / 27 Nisan tarihlerinde etkinlik sahnesinde kurulacak olan Dinozor figürleri atölyesinde keyifli vakit geçirebilecekler. Denizli de ilk kez TERASPARK AVM’de gerçekleşecek bu etkinliğe katılmak istiyorsanız, 15 – 30 Nisan arasında Teraspark’a gelmeyi unutmayın! “Dinozorlar Çağı” bir daha bu kadar yakınınızda olmayabilir…

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER