banner249

Denizli polisinden kaçakçılara balyoz

denizli merkezli 3 ilde uyuşturucu madde ticareti yapan kişilere yönelik operasyonda 37 kişi gözaltına alındı.

Denizli polisinden kaçakçılara balyoz
banner240
Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik 1 yıldır yaptığı çalışmanın ardından Denizli, İstanbul ve İzmir;de çeşitli adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Polis helikopteri, özel harekat polisi ve narkotik köpeklerinin de katıldığı operasyonda 37 kişi gözaltına alındı. Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramada satışa hazır hale getirilmiş poşet ve fişekler halinde 2 kilo 716 gram esrar, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ile bu silaha ait 20 adet fişek ele geçirildi.

Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, uyuşturucu madde ticareti yapan kişilere yönelik birkaç ay önce yapılan operasyonda 68 kişinin tutuklandığını, bugünkü operasyonun da diğerinin devamı niteliğinde olduğunu belirtti.

Denizli, İstanbul ve İzmir;de eş zamanlı yapılan operasyonda 37 kişinin gözaltına alındığını dile getiren Bulut, ;;Başarılı bir operasyon gerçekleştirdik. Bunlar büyük ölçekli operasyonlar. Gözaltıların büyük bölümü Denizli;den. Denizli;yi bu insanlardan arındıracağız. Uyuşturucu madde ticareti yapan kişilere daha önce bir sağ kroşe vurmuştuk, bugün bir de sol kroşe vurduk. Hala anlamıyorsa herhalde bir kafa atacağız artık, başka bir çare kalmadı;; diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER