banner249

Girişimcilikte Denizlili kadınlar erkeği solladı

kosgeb denizli il müdürü selim erkoç, geçen yıl 40 kez girişimcilik kursu düzenlediklerini belirterek, “kurslarımıza katılan kadın sayısı yüzde 47 civarında. bunarın da yüzde 50’si işletme açtı. denizlili kadınlar oldukça girişimci” dedi.

Girişimcilikte Denizlili kadınlar erkeği solladı
banner240
Denizli’nin girişimcilik açısından aktif olduğunu belirten KOSGEB Denizli Müdürü Selim Erkoç, özellikle kadın girişimci sayısının yüksek olduğunu belirterek, Denizli’nin Türkiye ortalamasına sahip olduğunu söyledi.

4.7 MİLYON TL HİBE
Girişimcilik konusunda Denizli’nin etkin bir il olduğunu belirten KOSGEB Denizli Müdürü Selim Erkoç, “Geçtiğimiz yıl 4.7 milyon TL civarında hibe şeklinde, 1 milyon TL civarında sıfır faizli geri ödemeli destekte bulunduk. Bu yıl da girişimcilerimize desteğimiz sürecek” diye konuştu.

Denizli’de girişimcilik ve ARGE inivasyon desteğinin ön planda olduğunu belirten Erkoç, özellikle kadın girişimci sayısının yüksek olduğunu ve Denizli’de Türkiye ortalamasının yer aldığını söyledi.

SES GETİRECEK PROJELERE İMZA ATACAĞIZ
Bu yıl da girişimcilik eğitimlerinin Denizli Ticaret Odası, Sanayi Odası ve derneklerle yapılan işbirliği ile sürdürüldüğünü belirten KOSGEB Denizli Müdürü Selim Erkoç, Türkiye çapında ses getirecek projelerin yer alacağını geçtiğimiz yıl ödülün Denizli’ye verildiğini söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER