banner249

Denizli'li iş adamları usluyu seçti

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nin Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Abdülkadir Uslu 96 oyla yeniden başkanlığa seçilirken, başkan adaylarından Mehmet Tosunoğlu ise 65 oy da kaldı.

Denizli'li iş adamları usluyu seçti
banner240

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen genel kurulda başkanlık için mevcut başkan Abdülkadir Uslu ile Denizli Sanayi Odası (DSO) Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu yarıştı. 


Divan başkanlığını Süleyman İlgeri’nin yaptığı genel kurulda divan katiplik üyeliklerini ise Necip Filiz ve Yüksel Arpacı yaptı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı temsilcisi Adnan Yüksel, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ve sanayiciler in katıldığı genel kurulda, OSB Yönetim Kurulu Başkan adaylarından Mehmet Tosunoğlu yaptığı konuşmada “OSB’de 19-20 yıldır tek liste ile seçim gerçekleşti. Biz de bundan rahatsız olduğumuz için bu yıl aday olmak için arkadaşlarımızla birlikte yola çıktık. 

Biz makam sevdasında değiliz. Biz seçimi kazanırsak burada her 2 yılda bir seçime girsek bile yönetimimizin yüzde kırkını değiştirerek en geç 3 yıl içinde yenilenmesini sağlayacağız. Oy veren de vermeyen de sağ olsun” dedi. Abdülkadir Uslu ise “Biz buraya 20 yıldır emek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Oy verenden de Allah razı olsun, vermeyenden de. 

Karşımıza aday çıkması, demokrasinin olması bizleri mutlu etti” dedi. Adayların konuşmalarının ardından yapılan seçimlerde mevcut başkan Abdülkadir Uslu 96 oyla yeniden başkanlığa seçilirken, başkan adaylarından Mehmet Tosunoğlu ise 65 oy da kaldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER