banner249

Artık kargolarınızın kırılmasından korkmayın

Denizli’de faaliyet gösteren PSC Paketleme-Kargo Denizli Şubesi kırılacak kargoların güvenli bir şekilde adrese teslim ettiklerini ifade etti

Artık kargolarınızın kırılmasından korkmayın
banner240

Psc Paketleme-Kargo Denizli Şubesi İşletmecisi Ali Yalkın Resuloğlu,“Gerçekleştirdiğimiz, yeni nesil koruyucu paketleme teknikleri ile size özel çözümler sunarak paketleme, gönderi ve sigortalama maliyetlerinizi en aza düşürmekteyiz. 


Kargoda zarar görebilecek hassas ürünlerinizi bir telefonunuzla adresinizden alıyor; yeni nesil koruyucu malzemelerimizle paketleyip, anlaşmalı kargo firmalarımız ile yurt içi ve yurt dışı gönderilerinizi güvenle adrese teslim ediyoruz” dedi. 

TÜM GÖNDERİLERİNİZİ SİGORTALATABİLİYORSUNUZ 
Ayrıca kapı müşterilerimizin de gönderilerini anlaşmalı kargo firmalarımız üzerinden çok daha ucuza gerçekleştirdiklerini dile getiren Resuloğlu, “İndirimli yeni nesil koruyucu paketleme, gönderi ve sigortalama hizmetlerimiz için sizleri PSC Paketleme-Kargo Denizli şubemize bekliyoruz. 

Müşteri kargolarının gönderileceği yere zarar görmeden gideceğini de taahhüt edemiyorlar. Her ürün için standart bir paketleme yöntemi kullanarak gönderim yapan şirketler; kargonun zarar görmesi durumunda da bir sorumluluk kabul etmiyorlar. Bu nedenle müşterilerimiz her kargoyu sigortalı gönderileri rahatlıkla gönderebiliyor” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER