banner249

Denizli için bir olmalıyız!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Meclisi’nin Eylül ayı ilk toplantısına katıldı.

Denizli için bir olmalıyız!
banner240

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve meclis üyelerini ziyaret eden Başkan Zolan, Denizli için birlik mesajı verdi. Zolan’ın ‘yerelde birlik olmalıyız’ sözleri muhalefet partilerinin gurup sözcüleri tarafından taktirle karşılandı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediyesi’ni ziyaret etti. 


Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve başkan yardımcıları tarafından karşılanan Başkan Zolan, daha sonra Subaşıoğlu’nun makamına geçti. Burada AK Partili Belediye Meclis üyeleriyle kısa bir görüşme yapan Başkan Zolan, daha sonra Merkezefendi Belediye Meclisi’ni ziyaret etti. 

Merkezefendi Belediye Meclisi’nin Eylül ayı toplantısının birinci oturumuna katılan Başkan Zolan, tüm belediye meclis üyeleriyle tek tek tokalaşarak, çalışmalarında başarılar diledi. 

Ardından Merkezefendi Belediye Meclis üyelerine seslenen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk kez belediye meclislerini ziyaret ettiğini belirterek, “Merkezefendi Belediyesi’nin değerli meclis üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum. Yerel seçimlerin ardından halkımızın bizlere verdiği oylarla bu görevlere geldik. 

Denizli halkı için gece gündüz demeden hep birlikte çalışacağız. Bundan hiç şüphem yok. Diğer yandan Merkezefendi Meclisi’nin ne kadar çalışkan olduğunu kısa sürede tamamladığı meclis toplantılarıyla görmekteyim. Gerçekten çok hızlı ve başarılısınız” dedi. 

Başkan Zolan’ın konuşmasının ardından söz alan Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki parti grup sözcüleri de, Başkan Zolan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER