banner249

Denizli’de sürgün eğitim

Kazım Kaynak Lisesi öğrencileri 2014-2015 Eğitim Öğretim yılına adeta sürgün eğitim ile başlıyor. 2014-2015 Eğitim öğretim yılında Kazım Kaynak Anadolu Lisesi öğrencileri adeta sürgündeki eğitimlerine başladı.

Denizli’de sürgün eğitim
banner240
Denizli merkezde yer alan okulda geç başlatılan deprem tadilat onarım işinden dolayı bu yıl 10 km uzaklıktaki Bağbaşı TUİK Bölge Müdürlüğü ve Bağbaşı İmamhatip Lisesi’nde eğitime başlayan öğrencilerin velileri de isyanda. 

TADİLAT ERKENE NEDEN ALINMADI?
Eğitimlerini sürdürmek için her gün 10 km üzerinde yol giden öğrenciler yaşanan bu duruma tepkili. Veliler bu tadilatın neden zamanında yapılmadığına dikkati çekerek, “Okulların açılmasına bir ay kala bina depreme dayanıksız diyerek tadilata alınıyor. Koca yaz aylarında yetkililer neredeydi? Bu binanın depreme dayanıksız olduğu geçen sene bilinmiyor muydu? Her gün 10 km yol giden öğrencilere eziyet ediliyor. Servis paralarımız arttı” diyerek duruma tepki gösterdiler. 

OĞUZ “SIKINTI YOK” DEMİŞTİ
Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ise geçtiğimiz günlerde “Denizli’de hiçbir okulda sıkıntı yok” diyerek eğitim öğretim yılına sorunsuz başladıklarını açıklamıştı. Veliler ise Kazım Kaynak Anadolu Lisesi’nin ve öğrencilerinin bu durumunun Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bir an önce düzeltilmesini bekliyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER