banner249

Ev sahibi odalar bakanı karşılamaya çıkmadı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli İhracatçılar Birliği, Denizli Ticaret Borsası ve Esnaf Odaları Birliği Denizli Valisi Abdülkadir Demir onuruna verilen yemeğe ev sahipliği yaptı. Tüm protokol yemeğe katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi karşılamak için dışarı çıkarken ev sahibi konumundaki Borsa Başkanı ve Esnaf Odası Başkanları yerinden bile kalkmadı.

Ev sahibi odalar bakanı karşılamaya çıkmadı!
banner240

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili ve Denizli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol, dün gece Vali Demir onuruna verilen yemekte ilginç bir olaya imza attılar. Karahayıt’taki Collessae Hotel’de düzenlenen geceye Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli İhracatçılar Birliği, Denizli Ticaret Borsası ve Esnaf Odaları Birliği ev sahipliği yaptı. 


Yemeğin ilerleyen saatlerinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de katıldı. Tüm protokol Bakan Zeybekci’yi karşılamak için dışarı çıkarken, ev sahibi konumundaki Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili ve Denizli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol, Bakan Zeybekci’yi karşılamak için yerinden bile kalkmadı. Bu durum geceye katılan davetlilerin dikkatinden kaçmadı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER