banner249

Denizli’de dev eğitim atağı

Denizli’de Kocatürk Anadolu Hazırlık Liseleri gelecek eğitim-öğretim sezonunda açılıyor.

Denizli’de dev eğitim atağı
banner240

‘Hem okul hem dershane hüviyetini içinde bulunduran lise için Eğitim Koordinatörü Zafer Yılmaz basın toplantısı düzenledi. 


Hazal Restoran’da yapılan toplantıda konuşan Yılmaz, geçen yıl Kocatürk Eğitim Kurumları’nın Sağlık Koleji’ni açtıklarını belirtirken, bu yıl da Anadolu Lisesi’ni hizmete açacaklarını söyledi. 

Yılmaz, 80 öğrenci kapasiteli okulda insan ve toplum değerlerinin de ön plana çıkartıldığı iyi bir nesil yetiştireceklerini ifade etti. Her şeyin dersten ibaret olmadığını belirten Yılmaz, “Çocuklarımızın günümüzde herkesi esir alan teknolojiyi düzgün kullanmasını sağlayacağız. 

İyi insanlar yetiştirmeyi hedefliyoruz. Değerlerimizi kaybetmemeliyiz. Şu an kendini ifade edemeyen, sadece sanal ortamda konuşabilen kötü bir nesil yetişiyor. Çocuklarımızın kendilerini daha doğru ifade etmelerini ve özgüvenli olmalarını istiyoruz. Amacı olan, hedef belirleyen düzgün nesiller yetiştirmek istiyoruz” dedi.

“Neden Kocatürk Anadolu Hazırlık Liseleri?” sorusuna cevap veren Yılmaz, “Eğitimde standartları yükselteceğiz. İki yabancı dilde eğitim verilecek. Her öğrenci 3 uzman danışman tarafından takip edilecek. Kişiye özel akademik kur sistemi olacak. Eğitim ve teknolojiyi buluşturuyoruz. 

Her öğrenciye tablet verilecek. Öğrencinin kişisel gelişimine imkân tanıyacak şekilde plan yapılacak. Hem okul hem dershane bir arada olacak” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER