banner249

73 kursiyerden 73 kare

Konak Belediyesi’nce düzenlenen fotoğrafçılık kursuna katılan 73 amatör fotoğrafçının çektiği fotoğraflar profesyonelleri aratmadı.

73 kursiyerden 73 kare
banner240

Birçok sanat dalında kurslar düzenleyen Konak Belediyesi’nin fotoğraf meraklılarının katılımına açtığı amatör fotoğrafçılık kursu sona erdi. Kursu başarıyla tamamlayan 73 kursiyer için Konak Belediyesi’ne ait Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi’nde tören düzenledi. Birçok farklı meslekten ve yaştan fotoğraf sevdalısının içinde yer aldığı kursiyerler, iki buçuk ay süren eğitimler sırasında çektikleri fotoğrafları sergileme fırsatı da buldu. 73 kursiyerin çektiği 73 fotoğraftan oluşan sergideki eserler profesyonelleri aratmadı. 


KURSLAR ÜCRETSİZ
İki dönemden oluşan kursa ilginin her geçen yıl giderek arttığını belirten Eğitmen Tayfun Kocaman, “Kursiyerlerin hepsi çok gayretli ve başarılı. Adeta profesyonellere taş çıkartacak çalışmalara imza attılar. Konak Belediyesi’nin Alsancak ve Güzelyalı Kültür Merkezleri’nde verdiğimiz fotoğrafçılık kursu önümüzdeki eğitim döneminde tekrar açılacak. Ücretsiz verilen kurslar sayesinde gizli kalmış yetenekleri de keşfetmiş oluyoruz” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER