banner249

Tanrıverdi’den Yaralı’ya ziyaret

Ak Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, 30 Mart’taki yerel seçimlerde Saruhanlı’da Ak Parti’den üçüncü kez Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Yaralı’ya tebrik ziyaretinde bulundu.

Tanrıverdi’den Yaralı’ya ziyaret
banner240

Başkan Yaralı’yı makamında ziyaret eden Tanrıverdi, seçimi kazanmış olmasından dolayı Yaralı’yı tebrik ederek kendisine üzerinde (Hüseyin Yaralı’ya Sevgilerimle) notunun yer aldığı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını hediye etti. 


Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, Kadın Kolları Başkanı Birsin Yaralı, Belediye Meclisi ve teşkilat üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Tanrıverdi, Ak Parti ailesi olarak 30 Mart seçimlerinde özveriyle çalıştıklarını kaydetti. 

Bu doğrultuda şimdi de teşekkür ziyaretlerinde bulunduklarını dile getiren Tanrıverdi, şöyle dedi, “Hüseyin kardeşime hayırlı olsun. Bu dönemde daha başarılı, daha kalıcı hizmetlere imza atacağına inanıyoruz. Ankara’da bize ihtiyaç duydukları her konuda yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim. 

Milletvekilliğimiz süresince Saruhanlımıza bugüne kadar önemli katkılarımız oldu. Bundan sonrası içinde bize düşen bir hizmet ve katkı söz konusu olduğunda bunu hiç esirgemeden yapacağımızı herkes bilmelidir. Saruhanlı için yaptığımız en önemli hizmetlerden biri kanalizasyon şebekesi ve atık su arıtma tesisi olmuştur. 

Dolayısıyla Saruhanlı bu noktada bugün nefes alıyorsa bundan bizde mutluluk duyarız. Bunun gibi Saruhanlı’nın ihtiyaç duyduğu çok büyük projeler olacak. Saruhanlı artık 50 mahalleli şehir oldu. 50 mahallenin her birine hizmet götüreceğiz.” Başkan Yaralı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 5 yıllık süreçte insan ve hizmet odaklı projeleri hayata geçireceklerini, bu noktada çalışmalara başladıklarını belirtti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER