banner249

Kumludere cazibe merkezi oldu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Kumludere Caddesi’nde gerçekleştirdiği peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı.

Kumludere cazibe merkezi oldu!
banner240
Kırmızı Köprü’den Kafe Sera’ya uzanan bölümde çalışmalar tamamen biterken, Kafe Sera ile Garaj arasında kalan bölgede ise peyzaj düzenlemeleri devam ediyor. Caddenin yıllardır beklenilen hizmete kavuştuğunu dile getiren cadde esnafı ve mahalle sakinleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa’nın en uzun caddesi olan ve Kırmızı Köprü’den başlayıp, garaja kadar uzanan Kumludere Caddesi’nde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çevre düzenlemesi ve peyzaj düzenlemeleri büyük ölçüde tamamlandı. 

Yapılan düzenlemeler bölge halkı tarafından büyük beğeni topladı. Düzenli otoparkı, yeşil alanları, oyun parkları, aydınlatmaları ile Kumludere Caddesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde kentin modern yüzü haline geldi. Caddede yediden yetmişe hitap eden çalışmalar bölge halkının da büyük beğenisini topladı. 

ESNAF VE MAHALLE ÇALIŞMALARDAN MEMNUN
Kumludere Caddesi üzerinde gerçekleştirilen peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarından duydukları memnuniyeti ifade eden bölge halkı ve esnaf, yıllardır atıl durumda olan caddenin çalışmaların ardından hareketlilik kazandığı dile getirerek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. 

Kemal Bulut (Mahalle Sakini): Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ederim. Manisa’ya geride kalan beş yılda çok güzel hizmetler kazandırdı. Kumludere Caddesi bu hizmetlerden biri. İnşallah önümüzdeki beş yılda da tüm Manisa’ya daha bir çok güzel hizmet kazandıracak. 

Halil Coşkun (Mahalle Sakini): Kumludere Caddesi’nde yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Yeşil alanı ve oyun parklarıyla cadde, yeni bir görünüme kavuştu. Keriman Parsak (Mahalle Sakini): Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen çalışmalardan çok memnunuz. 

Kumludere Caddemizde çalışmaların ardından modern bir görünüme kavuştu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Güngör Şevik (Esnaf): Kumludere Caddesi’nde yapılan çalışmalardan bölge halkı ve mahalledeki esnaflar olarak çok memnunuz. Oyun parkları, aydınlatmaları, yeşil alanı ile caddemiz güzel bir görünüme kavuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER