banner249

Demir, AA;nın yılın fotoğrafı oylamasına katıldı

denizli valisi abdülkadir demir, anadolu ajansı (aa) tarafından düzenlenen ''yılın fotoğrafı'' oylamasına katıldı.

Demir, AA;nın yılın fotoğrafı oylamasına katıldı
banner240
Demir, AA fotomuhabirlerinin çektiği fotoğrafları inceleyerek, ;;Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim;; başlıklı fotoğrafına oy verdi.

Fotoğrafların birbirinden güzel olduğunu ifade eden Demir, fotoğrafların ;;hayatın ta kendisi;; olduğunu dile getirdi.
Demir, Diyarbakır;daki operasyon fotoğrafını da beğenen Demir, ;;Şehit olan babasının şapkası ile bekleyen çocuk, onu yakalamak kolay değil. O bir dram. Çocuğun yüzündeki o ifade çok çarpıcı. Bunu yakalayan arkadaşımızı hakikaten tebrik ediyoruz. Çocuğun bakışı, babasının şapkası elinde, unutulmayacak bir iş;; diye konuştu.

AA fotoğraf editörlerince belirlenen ;;yılın Fotoğrafları;; seçkisinde, Washington Post, New York Times, The Guardian, Le Figaro gibi dünya medyasının önemli yayın organlarında yankı uyandıran, siyaset, spor, doğa gibi çeşitli kategorilerden fotoğraflar ile foto röportajlardan özel kareler yer alıyor.

Dünya kamuoyunun gündemindeki Arakan, Suriye, Gazze;nin yanı sıra Akçakale;ye düşen top mermisi, Hatay ile Suriye arasında kalan Suriyelilerin dramı, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu;nun hayatını yeni kaybeden Filistinli için ağlaması, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan;ın fotoğraf sanatçısı Ara Güler;in fotoğrafını çekmesi gibi Türkiye gündemini de etkileyen fotoğraflar, oylamaya sunulanlar arasında bulunuyor.

Türkiye;den 23, yurt dışından 13 olmak üzere 36 karenin yer aldığı ;;Yılın Fotoğrafları;; oylaması, //yilinfotografi.aa.com.tr üzerinden yapılıyor.
;;Yılın fotoğrafı;;, 1 hafta sürecek oylama sonucunda belirlenecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER