banner249

Şehit annesi, “Oğlum beni çağırıyor”

hakkari'nin Çukurca ilçesinde 2010 temmuz ayında 22 yaşında şehit olan piyade uzman onbaşı samet yılmaz'ın anne ve babası, acılarını dindirmek için her gün oğullarının kabrini ziyaret ediyor.

Şehit annesi, “Oğlum beni çağırıyor”
banner240
Turgutlu Belediye Mezarlığı Şehitlik bölümünde defnedilmiş olan Yılmaz;ın kabri, anne ve babası tarafından yalnız bırakılmıyor. Evlerinin bir odasını şehit oğullarının fotoğrafları, giysileri ve Türk bayrağı ile donatan anne Hatice ve baba Selahattin Yılmaz, acılarına dindirmek için aksatmadan şehit oğullarının mezarını ziyaret ederek, kabrinin tozunu alıyor, taze çiçeklerle donatıyor ve dualar okuyor.

Anne Hatice Yılmaz, oğullarına doyamadan, hain bir saldırının onu kendilerinden aldığını, özlemlerini gidermek ve acılarını dindirmek için her gün mezarını ziyaret ettiklerini dile getirerek, ;;Oğlumun kabrini ziyaret etmediğim gün, kendimi suçlu hissediyorum. O gece uyku uyuyamıyorum. Oğlum sürekli beni yanına çağırıyor. Rüyalarıma giriyor. Ben her gün çiçeklerle kabrinde oğlumla buluşuyorum ve çektiğim acıları dindiriyorum;; dedi.

;;TEK TESELLİMİZ DEVLETİMİZİN İLGİSİ;;
Baba Selahattin Yılmaz ise oğullarının şehit haberiyle yıkıldıklarını, oğullarının kabrini ziyaret ederek ayakta durmaya çalıştıklarını ifade etti. Oğullarının şehit olduğu günden itibaren devlet büyüklerinin kendilerini yalnız bırakmadığını, tek tesellilerinin de bu olduğunu vurgulayan baba Yılmaz, ;;Devletimizin ilgisi bizleri teselli ediyor. Özellikle Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve diğer ilçe yöneticileri bizleri sürekli ziyaret ederek sorunlarımızla ilgileniyor. Bizleri yalnız bırakmayarak, acımıza ortak olarak acımızı hafifletiyorlar;; diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER