banner249

Dalbudak’tan El Emeği Pazarı;na ziyaret

ak parti denizli milletvekili ve tbmm kadın erkek fırsat eşitliği komisyonu Üyesi nurcan dalbudak, denizli’de el emeği pazarı’nı ziyaret ederek, ev hanımlarıyla sohbet etti.

Dalbudak’tan El Emeği Pazarı;na ziyaret
banner240
El Emeği Pazarı’na ziyarette bulunan AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, göz nuru emeklerini satarak ev bütçesine katkıda bulunan ev hanımlarının her biriyle tek tek sohbet etti. Ev kadınlarının el emeği, göz nuru ile ürettiği örgü, dantel, nakış, hediyelik ve süs eşyalarının sergilenip satıldığı el emeği pazarında incelemelerde bulunan Nurcan Dalbudak, “Öncelikle bu alanı, el emeği ürünlerinin sergilenmesi için kadınlarımıza sunan başta Belediye Başkanımız olmak üzere emeğe geçen herkese teşekkür ediyoruz. Burası Türkiye’nin örnek pazarları arasında yer alıyor. El emeği ,göz nuru ürünlerini burada satarak ev ekonomisine katkıda bulunan kadınlarımızın sayısının artacağını düşünüyorum. Bu konuda üstümüze düşen her ne varsa biz yanlarındayız” dedi.

El emeği pazarında Türk kültürünün yansımalarını gördüklerini belirten Dalbudak, “Dünyada kültürümüzü koruyarak yer almak, değerlerimizi tanıtmak önemli. Denizli’ye her yıl 2 milyon turist geliyor. Onları kültürümüzle buluşturmak önceliklerimiz arasında” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER