banner249

Forum Çamlık’ta Fotoğraf Buluşması sona erdi

forum Çamlık’ta, 3 gün boyunca fotoğraf heyecanı yaşandı.

Forum Çamlık’ta Fotoğraf Buluşması sona erdi
banner240
Forum Çamlık ve Denizli Fotoğraf Sanatı Derneği (DEFSAD) tarafından düzenlenen 2. Forum Çamlık Denizli Fotoğraf Buluşması 7 - 8 - 9 Eylül tarihleri arasında Forum Çamlık’ta gerçekleşti. Türkiye’deki tüm fotoğraf sanatçılarının davetli olduğu etkinliğin ödül töreninde buluşmaya katılan 99 katılımcı, toplamda 454 fotoğraf çekerek pazar günü toplanan jüri üyelerini zorlu bir karar verme sürecine soktular. 1.’lik ödülü olan 3000 TL’yi ise, yarışmaya Aydın’dan katılan Sibel Tataroğlu Altın aldı.

Sanat ve sanatçıyla özdeşleşen Forum Çamlık, Denizli’nin ulusal alanda tanıtımı için sanata verdiği desteği geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen ‘2. Forum Çamlık Denizli Fotoğraf Buluşması’ ile sürdürdü. Türkiye;nin dört bir tarafından katılım sağlayan fotoğraf sanatçıları, 7 Eylül Cuma gününden itibaren dereceye girebilmek ve en iyi görüntüleri yakalayabilmek için büyük çaba harcadılar. Fotoğraf maratonu özelliği taşıyan bu buluşmaya paralel olarak Forum Çamlık’ta, çeşitli fotoğraf workshopları da cuma, cumartesi ve pazar günleri ziyaretçiler ile buluştu.

Fotoğraf yarışmasında birinci olan Sibel Tataroğlu Altın 3.000 TL’lik hediye çeki kazandı…
Üç gün boyunca devam eden etkinlikte düzenlenen fotoğraf yarışması Pazar günü jürinin 99 katılımcının 454 fotoğraf arasından yaptığı oylama ile sonuçlandı. Ödül törenine katılan DEFSAD Başkanı Atilla Ağırbaş, ikincisi yapılan fotoğraf buluşmasına gösterilen yoğun ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Denizli;nin tanıtımına ve fotoğraf sanatının gelişmesine katkı sağlayan bu buluşmada oldukça renkli ve sanatsal açıdan yüksek değerde fotoğraflar bir araya geldiğini söyleyen Ağırbaş, jürinin karar verme konusunda zor anlar yaşadığını ama sonunda aralarından en iyilerini seçmek durumunda olduklarını belirtti.
Yarışmanın 1.si Sibel Tataroğlu Altın 3000 TL, 2. Olan Murat İlhan 2000 TL, 3. Sedat Gökçe ise 1000 TL ile ödüllendirildi. Ödül alan fotoğraflar, 14 Eylül tarihinden itibaren Forum Çamlık;ta sergilenecek…

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER