banner249

Üniversite gençliğine öyle bir müjde verdi ki…

Ak Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, AK Parti’nin üniversite birimi olan ÜNİAK’ın haftalık olağan toplantısında üniversiteli gençlere müjdeli bir haber verdi.

Üniversite gençliğine öyle bir müjde verdi ki…
banner240

AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Nurcan Dalbudak ve Bilal Uçar, AK Parti Üniversite birimi (ÜNİAK)’ın haftalık olağan toplantısına katıldı. Parti il binasında toplantı salonunda gerçekleşen haftalık olağan toplantıya İl Başkan Yardımcısı Abdullah Şencan da eşlik etti.


ÜNİAK Üniversite Birim Başkanı Bedirhan Gökçay’ın kısa bir bilgilendirme yaptığı toplantıda ilk olarak sözü alan AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, 7 Haziran seçimlerinde gençlerin omuzlarında çok büyük sorumluluk olduğunu söyledi. 

TİN: GENÇLER BİZLERE CESARET VERİYOR
AK Parti’de yıllarca üniversite oluşumunun düşünüldüğünü ifade eden Başkan Tin, “Ülkemizin gelişimine katkı sağlamak anlamında siz değerli gençleri de yanımızda görmek bizlere daha çok cesaret veriyor. 

7 Haziran seçimleri çok önemlidir. Anayasa değişimi, çözüm süreci gibi kritik konularda yol almak istiyorsak bu seçimleri çok önemsemeliyiz. Bu çalışmaların hepsini 7 Haziran seçimleri sonrasında oluşacak meclis yapacak. Bu noktada sizlerin daha etkin olması önemlidir. Bu oluşum hayırlı olsun. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. 

TİN GENÇLERE MÜJDE VERDİ
Çınar Meydanı’ndaki parti binasının en son katının boş olduğunu ve bu katın üniversite öğrencilerine yönelik tahsis edilmesi konusunda müjde veren Başkan Tin, “İl başkanlığımızın bir dönem hizmet verdiği Çınar’daki parti binasının en son katı hala boş. O katta kütüphane başta olmak üzere gerekli düzenleme yaparak ÜNİAK’a tahsisini gündeme getireceğim. Arkadaşlarınızı orada ağırlayabilirsiniz. Lise oluşumu AKLİS’i de çok önemsiyoruz” açıklamasını yaptı. 

DALBUDAK: ÜNİVERSİTELER UYANIK OLMALIDIR
Geleceğin şekillenmesinde üniversite öğrencilerinin önemine işaret eden AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, “Hepiniz çok özel insanlarsınız. Çok da özel bir yerde bulunuyorsunuz. Bu ülkenin geleceği ve bekası için buraya gelmeniz çok önemlidir. Bu teşkilatlanma çok önemlidir. 

Çünkü, ülkemizde bir şeyleri karıştırmak isteyenlerin ilk adresi üniversiteler oluyor. Şer odaklarının maşası olan gruplar var. Sizler buraya gelerek bu ülkenin geleceğini güzel yazmak adına önemli bir adım atmış bulunmaktasınız. Bu ülkenin yükselişine katkı koymak için buradasınız. Üniversite öğrencilerimizin uyanık olması gerekiyor” dedi. 

YÜKSEL 80 ÖNCESİNİ HATIRLATTI
1980 öncesinde yaşanan olayları hatırlatarak konuşmasına başlayan AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, “Şuan oynanmaya çalışılan oyun 80 öncesinde oynanan oyun ile aynı. O dönemlerde hem sağdan hem soldan 5 bine yakın genç toprağa verildi. Bu gençlerin çoğu da zeki kişilerdi. 

İki tarafı da öldüren aynı silahtı. Trafik kazası gibi hemen hemen her gün 30-40 genç ölüyordu. O gençlerin dinamizmini bu ülke yararına kullandırmadılar. Tam tersine bu ülkenin zararına kullandırdılar. Sağdan da soldan da ölen gençler bu ülkenin gençleriydi. Bazı gruplar o günler de olduğu gibi bugün de ülkemizi yine karıştırmak istiyorlar” dedi. 

UÇAR: BAŞARI HER ŞEYDEN ÖNEMLİDİR
AK Parti Denizli Milletvekilli Bilal Uçar, gençlerin derslerindeki başarısının her şeyden daha önemli olduğunu ifade ederek sözlerine başladı. Uçar, “Derslerimizi çok iyi çalışıp okulumuzda başarılı olacağız. Okuyacağız. Dünya ve ülkemizdeki gelişmeleri yakında takip edeceğiz. Parti olarak üniversite ayağımız hiç olmamıştı. Bu oluşumu yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. 

ÜNİAK Üniversite Birim Başkanı Bedirhan Gökçay da yaklaşık 350 kişilik bir oluşum yaptıklarını, her hafta düzenli olarak toplandıklarını söyledi. Toplantılarda gerek ülkemiz, gerekse de üniversite gençliği yararına faydalı işler yapabileceklerine dair fikir jimnastiği yaptıklarını söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER