banner249

Elazığspor maçı hazırlıkları başladı

yeşil-siyahlı futbolcular, 17 eylül cumartesi günü deplasmanda oynayacağı elazığspor maçı için ilk antrenmanını Åžemikler haluk ulusoy tesislerinde gerçekleştirdi. teknik direktör güvenç kurtar idaresi

Elazığspor maçı hazırlıkları başladı
banner240
Yeşil-siyahlı futbolcular, 17 Eylül Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Elazığspor maçı için ilk antrenmanını Şemikler Haluk Ulusoy Tesislerinde gerçekleştirdi. Teknik direktör Güvenç Kurtar idaresindeki antrenmana sakatlığı bulunan Koray katılmazken, futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Denizlispor basın sözcüsü Turgay Mersin, deplasmanda oynayacakları Elazığspor maçından puan ya da puanlar almayı hedeflediklerini söyledi.

Göztepe galibiyetiyle futbolculara büyük bir özgüven geldiğini ifade eden Mersin, Bank Asya 1. Lig;de zirveye oynayacakları bir kadro kurduklarını, futbolcuların da kaliteli bir ekip olduğunu ilk maçta gösterdiğini kaydetti. Mersin, takımın daha iyi olacağına inandığını belirterek, ;;Taraftarımızdan bizi desteklemesini istiyoruz. Birlik ve beraberlik özellikle futbol camiasında önemli. Biz bu birlik ve beraberliği sağlamaya çalışıyoruz. Takıma maddi ve manevi destek çıkılmasını her zaman söylediğimiz gibi yine tekrarlıyoruz;; diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER