banner249

Tavas’ta istihdam garantili kurslar açıldı

tavas halk eğitim merkezi müdürlüğü'nün iÅžkur işbirliği ile istihdama yönelik açtığı aşçılık kursu ile tavas ziraat odası, tavas ilçe tarım müdürlüğü ve iÅžkur işbirliği ile istihdama yönelik açtı

Tavas’ta istihdam garantili kurslar açıldı
banner240
Tavas Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü;nün İŞKUR işbirliği ile istihdama yönelik açtığı Aşçılık kursu ile Tavas Ziraat Odası, Tavas İlçe Tarım Müdürlüğü ve İŞKUR işbirliği ile istihdama yönelik açtığı Örtü Altı Sebze Yetiştiriciliği (Seracılık) kursları Tekel İşletmeleri binasında başladı.

Katılan kursiyerlere 15 TL harçlığın verildiği kurslardan Aşçılık Kursunun 7 Ekim;de tamamlanacağı bildirilirken, Örtü Altı Sebze Yetiştiriciliği (Seracılık) Kursunun 4 Kasım;da sona ereceği kaydedildi. Aşçılık Kursu Öğretmeni Ali Kınlı, ;;Bu yıl üçüncü kez açtığımız aşçılık kursunda kursiyerlerimize daha çok restoran ve lokantalarda pişirilen yemek çeşitlerimizi gösteriyoruz. 200 Saatlik Aşçılık kursu hafta içi her gün 09.00-15.00 arası devam ediyor;; dedi.

Örtü Altı Sebze Yetiştiriciliği (Seracılık) Kursu öğretmeni Ziraat Mühendisi Emin Karaotçu ise, ;;Seracılık kursunda domates, biber, patlıcan, marul gibi sebze çeşitlerinin örtü altı fide yetiştirilmesi, fidelerin dikilmesi, bitki koruma ürünleri gibi konular göstermekteyiz. Önümüzdeki günlerde ise Ziraat Odası tarafından hazırlanacak Sera Bahçesinde kursiyerlerimize uygulamalı eğitim yaptıracağız;; diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER