banner249

Aman Devlet Bey duymasın!

Ak Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Cumhur İttifakının yerel seçimlerde kendi adaylarıyla yola çıkmasının doğru olacağını savundu. Ök, açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “İttifak ittifak nereye kadar? Ben Genel Başkan olsam bir ittifak yapmam.” Bu açıklama Denizli’de Cumhur ittifakı arasında soğuk duş etkisi yarattı.

Aman Devlet Bey duymasın!
banner240

Milletvekili Nilgün Ök, özel bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada Cumhur İttifakının konumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ak Parti’nin ve MHP’nin kendi adaylarıyla seçime girmesi gerektiğini ifade eden Milletvekili Ök, şu ifadelere yer verdi, “Ben bir partinin genel başkanı olsam edimi ve budumu görmek isterim. Çünkü yerelde sen kendini ifade edersen, genelde söz söyleme hakkına sahip olursun. Onu sana verdim, bunu sana verdim. Belki orayı o alacaktı. İttifakta yaşanan sıkıntıları da görüyoruz. 

İTTİFAK İTTİFAK NEREYE KADAR!
Genel Merkezin görevlendirmesiyle çok sayıda illere gittim. Oralarda şunu gördüm. Kendi ideolojik yapısına uygun olmasa da üstten gelen baskıdan dolayı o kişilere iş verenler vs. bunlar ortaya çıkıyor. Bu meclis üyelerine de sıkıntılara sebep veriyor. O yüzden bence en doğru olanı ittifak ittifak ittifak nereye kadar diye düşünüyorum. Ben parti genel başkanı olsam bir ittifak yapmam” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Orhan
Orhan - 8 ay Önce

CHP'nin milletvekilleri gibi saçmalamış. Vekilin biri densiz bir konuştu, gurup başkan vekilliği gitti. Bu vekilde ağızından çıkanı bilmeden konuşuyor. Sanki Denizli belediye başkanlıkları garantiymiş gibi konuşmuş.

SIRADAKİ HABER