banner249

CHP rekor katılıma hazırlanıyor

Cumhuriyet Halk Partisi, İzmir’de şimdiye kadar yapılmış en büyük “Üye katılım töreni” hazırlıklarını son aşamaya getirdi.

CHP rekor katılıma hazırlanıyor
banner240

Çoğunluğunu AK Parti’den ayrılan vatandaşların oluşturduğu, farklı partiler ve sivil toplum kuruluşlarından yaklaşık 6 bin kişinin CHP üyesi olacağı katılım töreni 16 Kasım Pazar günü Kültürpark Celal Atik spor salonunda gerçekleştirilecek. 


Katılım töreni için oluşturulan komisyonun, yapılan koordinasyon toplantısına CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Konak CHP ilçe başkanı Sinan Karamustafaoğlu ve Karşıyaka CHP ilçe başkanı Ali Karaege ve Narlıdere ilçe başkanı Cafer Esen katıldı. 

"ÇIĞ GİBİ BÜYÜYORUZ"
İzmir’de şimdiye kadar resmi olarak yapılan en büyük katılım törenine ve bir rekora imza atmaya hazırlandıklarını dile getiren CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, törenin CHP’ye yakışır bir şölen havasında geçmesi için hazırlıklara devam ettiklerini dile getirerek “İzmir’de bizim, Ankara da Genel merkezimizin yaptığı çalışmalar sonrası CHP’ye katılımlar çığ gibi artıyor” dedi. 

Engin, sözlerini şöyle sürdürdü, "Bu ülkede, sağcı-solcu, bizden olan olmayan diye ayrım yapılmayan bir parti var, o da CHP’dir. Başta Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere partimizin her kademesinin yaptığı çalışmalar, ürettiği projeler, belediyelerimizin yaptığı hizmetlere bakan taraflı tarafsız herkes CHP’nin derdinin ülkeye ve vatandaşa hizmet olduğunu anlamış durumda. 

Çiftçisi, işçisi, iş adamı, memuru, kadını ve genciyle herkesin gelecek kaygısı olmadan, hakça ve insanca yaşadığı bir Türkiye için tüm çabamız. Biz dik durdukça, AKP’ye boyun eğmedikçe, hizmet ürettikçe vatandaşımızın gözündeki yerimiz daha da yükselmiştir. Bu devirde kimseyi zorla, makarnayla, iş vaadiyle kandırarak partinize üye yapamazsınız. Hiçbir zaman bu tarz işlerin içine girmedik. Bunu bilen vatandaşlarımız, doğru adresin CHP olduğunu anlıyor ve gönüllü olarak partimize katılıyorlar. Toplumun her kesiminden insanlarımızın gerçekleştireceği bu katılımlar, bizim sorumluluğumuzu da arttırıyor. Onların bu tercihlerinde ne kadar haklı olduğunu göstermemiz için, çok daha fazla çalışmamız gerekiyor." 

KONSER VE FOLKLÖR GÖSTERİLERİ
CHP’nin İzmir’e ki hedeflerinin yüksek olduğunu vurgulayan Engin, yeni katılımcıların bu hedeflere ulaşmakta partilerine büyük güç katacaklarını söyledi. Engin “16 Kasım’ da Fuar Celal Atik Spor Salonu'nda saat 17.00’de gerçekleştirilecek katılım törenimiz tam bir şölen havasında geçecek. Genel Merkezimizden konuklarımızda o gün bizlerle birlikte olacaklar. 

Konserlerle, folklor ekipleriyle tam bir şölene hazırlanıyoruz. Yaptığımız hazırlık toplantıları ile o günün tam bir şölen havasında geçmesi için her ayrıntıyı masaya yatırıyoruz. Yerel seçimler öncesi partimizin yeni neferler kazanması bizleri zaten iddialı olduğumuz İzmir’de çok daha güçlü hale getirecektir. Hedefimiz Büyükşehir’de partimizin lehine olan oy farkını, en az yüzde 15’e kadar açmak ve elimizde olmayan tek ilçe belediyesi olan Bayındır da seçimleri açık ara kazanmaktır." şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER