banner249

6 mahallenin kaderi değişiyor!

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan Karşıyaka, Dokuzkavaklar, Aktepe Mahallelerinin kesiştiği noktada yapımı devam eden yağmursuyu hattında incelemelerde bulundu.

6 mahallenin kaderi değişiyor!
banner240

Yerin 12,5 metre altına yerleştirilen dev borular ile bir daha bu bölgede yağmur suyundan kaynaklı sıkıntılar yaşanmayacak diyen Başkan Zolan, "Çalışmalar tamamlandığında Deliktaş, Anafartalar, Dokuzkavaklar, Fatih, Karşıyaka ve Aktepe Mahallelerinin artık yağmur suyu sorunu kalmayacak. Biz laf değil hizmet üretiyoruz" dedi. 


Uyguladığı projelerle kentin büyük bölümünün yağışlarda yaşadığı sıkıntıları çözen Denizli Belediyesi Deliktaş, Anafartalar, Dokuzkavaklar, Fatih, Karşıyaka ve Aktepe Mahalleri'nde de yağmurdan kaynaklanan sorunları ortadan kaldıracak büyük bir çalışmaya imza atıyor. 

Karşıyaka, Dokuzkavaklar, Aktepe Mahallelerinin kesiştiği noktada yapımı devam eden yağmursuyu hatları ile artık bu bölgeler aşırı yağışlarda bile sıkıntı yaşamayacak. Hasan Güngör Spor Salonu'nun hemen arkasında sürdürülen çalışmaları inceleyen Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, " Bu bölgelerde yaşayan vatandaşlarımız artık yağmur suyundan kaynaklı sıkıntılar yaşamayacak. Biz laf değil hizmet üretiyoruz" dedi. 

YERİN 12,5 METRE ALTINA İNİLDİ
Yerin 12,5 metre altına inilerek dev borular yerleştirildiğini titiz bir çalışma ile büyük bir projeye imza attıklarını dile getiren Başkan Zolan, "Altyapı konusunda Denizli Belediyesi son yıllarda inanılmaz yatırımlar gerçekleştirdi. Bu yatırımları kentin her bölgesine taşıma gayretinde olduk. Kent merkezinden başlayarak altyapı konusunda sıkıntı yaşayan bir çok mahallemizin sorununu çözdük. 

İçmesuyu hatları, kanalizasyon ve yağmursuyu hatları ile neredeyse kentin altını yeniden inşa ettik. Özellikle yağmur suyundan kaynaklı sorunların ortadan kaldırılması için büyük gayret sarf ettik. Geçmişte yaşanan sıkıntılar kentin bir çok bölgesinde yaptığımız yatırımlar ile artık yaşanmıyor. Kentin büyük bölümünün yağışlarda yaşadığı sıkıntıları çözen bir yerel yönetim anlayışına sahibiz. 

Kentin farklı noktalarında yatırımlarımızı sürdürürken Deliktaş, Anafartalar, Dokuzkavaklar, Fatih, Karşıyaka ve Aktepe Mahallerinin yağmur suyundan kaynaklanan sıkıntılarını ortadan kaldırmak için neşteri vurduk. Şuan yerin 12,5 metre altına çapı 2,5 metreyi bulan ve bu güne kadar Denizli'de kullanılmış en büyük borular titiz bir çalışma ile yerleştiriliyor. Ayrıca Akvadi Parkı'nın hemen altına 3x3 ebatlarında uzunluğu 1,5 kilometreyi bulan bir menfez inşa edildi. Neredeyse bir otomobilin sığabileceği bu dev borular ile bir daha bu bölgelerde yağmur suyundan kaynaklı sıkıntılar yaşanmayacak" dedi. 

ZOLAN: HİZMET ÜRETİYORUZ
Bölgesel farklılık gözetmeksizin kentin her noktasına hizmet götürdüklerini dile getiren Başkan Zolan, " Bu büyük yatırımın yanı sıra yapımı hala devam eden Akvadi Parkı projemizle Denizli yeni bir cazibe merkezine kavuşuyor. Bir zamanlar Bağırsak Deresi olarak bilinen bu bölge inanılmaz bir görünüme kavuşacak. Alt yapısı tamamlanmış, Ege'nin en büyük parkının inşa edildiği bu bölge gelecekte Denizli'nin en nezih mekanlarından biri olacak. Görüldüğü üzere biz laf değil iş üretiyoruz" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER