banner249

CHP’nin ilk belediye başkan adayı resmen belli oldu

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin 2014 yerel seçimleri için açıkladığı kesin adaylardan biri olması dolayısıyla Aydınlılara ve Kemal Kılıçdaroğluna teşekkür etti.

CHP’nin ilk belediye başkan adayı resmen belli oldu
banner240

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun halen belediye başkanlığını yürüten Özlem Çerçioğlu’nun Aydın’dan yeniden kesin adayları olduğunu açıklamasını değerlendiren Özlem Çerçioğlu, “Sayın Genel Başkanımız bize 1,5 yıl önce bu müjdeyi vermişti. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na bize gösterdiği bu güven dolayısıyla teşekkür ediyorum. 


2009 yılında geldiğimiz bu görevde şehrin menfaatleri doğrultusunda hizmet ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz. Şehrin kanayan yaralarına parmak bastık. Ben ve ekibim Aydın ve Aydınlılar için 18 saat çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalardan dolayı vatandaşlardan güzel geri dönüşler alıyoruz. 

Bu yaklaşımlar bize daha fazla çalışma şevki veriyor. Aydınlılara çok teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun kesin adaylık açıklamaları kendi takdirleridir, bundan dolayı da mutluyum ve kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER