banner249

CHP’li belediye başkanı partisinden istifa etti

yalıkavak belediye başkanı mustafa saruhan, chp'den istifa ettiğini açıkladı.

CHP’li belediye başkanı partisinden istifa etti
banner240
Bodrum;un Yalıkavak beldesinin CHP;li Belediye Başkanı Saruhan, düzenlediği basın toplantısında, istifa dilekçesini genel merkeze sunduğunu bildirdi.

CHP;den belediye başkanı seçildikten sonra 2008 yılında, sağlam bir gerekçe gösterilmeden geçici olarak görevden el çektirildiğini anlatan Mustafa Saruhan, aradan geçen bir buçuk yılın ardından Türk adaletinin hakkını teslim ettiğini söyledi.

Görevine iadesinin üzerinden bir buçuk ay geçtiğine işaret eden Saruhan, ;;Şu ana kadar partimden sayın Genel Başkan, yetkili kişiler ya da herhangi bir kişi tarafından kesinlikle ne kutlanmak ne de bilgi almak için aranmadım;; dedi.

Saruhan, şöyle konuştu, ;;Çok uzun yıllardır hizmet ettiğim ve emek verdiğim partimden, oradan alabileceğim ve oraya verebileceğim herhangi bir şey kalmadığına inanarak, istifa ettiğimi kamuoyuna ve saygıdeğer basın mensuplarına bildirmeyi üzücü bir görev olarak kabul ediyor ve saygılarımla duyuruyorum. Belediye başkanı olarak çalışmalara ara vermeden devam edeceğim. Bundan sonra tarafsız bir belediye başkanı olarak, insanlara hizmet için çaba harcayarak, eskiden olduğu gibi, zaman kavramı olmadan çalışmaya devam edeceğimin bilinmesini isterim.;;

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER