banner249

Bin 200 dul kadına maaş bağlandı

söke kaymakamı mehmet demirezer, söke'de bin 200 dul kadına iki ayda bir 500 lira tutarında düzenli nakit ödeme yapılacağını söyledi.

Bin 200 dul kadına maaş bağlandı
banner240
Demirezer, hükümetin sosyal riski azaltma programı kapsamında sosyal güvencesi olmayan, eşi vefat etmiş dul kadınlara iki ayda bir 500 lira düzenli nakit ödeme projesi başlattığını belirterek, proje kapsamında, ilçede eşi vefat etmiş dul kadınları tespit çalışmasını tamamladıklarını belirtti.

Söke;de eşi vefat eden bin 200 kadın tespit ettiklerini dile getiren Demirezer, şunları kaydetti, ;;Söke Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlilerimiz, öncelikle köylerden başlamak üzere eşi ölmüş dul kadınları tespit etti. Özellikle 65 yaşını doldurmuş dul kadınların konutlarına kadar giderek başvurularını aldık. Bu çalışmayı daha sonra beldelerde ve şehir merkezinde yaptık. Yaşlıları hanelerinde ziyaret ederek müracaatlarını aldık. Yapılan çalışmalar sonucunda bugün itibariyle bin 200 eşi vefat etmiş dul kadın, iki ayda bir 500 lira düzenli nakit nakit ödeme parası alacak.;;

Kaymakam Demirezer, ayrıca her yıl olduğu gibi bu yıl da ekonomik zorluk çeken vatandaşlara ramazan ayı nedeniyle nakit yardımında bulunacaklarını belirterek, bin vatandaşa kişi başına 100;er liradan toplam 100 bin lira dağıtılacağını, yardım dağıtımlarına başlandığını bildirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER