banner249

Geleceğin havacıları Denizli’de yetişecek

Türkiye’de İstanbul’dan sonra Denizli’de açılan Özel Kokpit Havacılık Lisesi, yeni eğitim-öğretim dönemi için kayıtlarına başladı.

Geleceğin havacıları Denizli’de yetişecek
banner240

Toplam 313 öğrenci kontenjanı bulunan lise, geleceğin havacılarını yetiştirecek. Denizli’nin Pamukkale İlçesi’ne bağlı Irlıganlı Mahallesi’nde kurulan Özel Kokpit Havacılık Lisesi’nin Kurucusu Erdal Gülmez ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Varol’u ziyaret etti.


Ziyarette Denizli’de kurulan ve 2014-2015 eğitim-öğretim yılı için kayıtlarına başlayan okul hakkında bilgi veren Özel Kokpit Havacılık Lisesi’nin Kurucusu Erdal Gülmez, Türkiye’de ikinci özel havacılık lisesinin Denizli’de açıldığını ifade etti. 

GENÇ NESİLLERE HAVACILIK SEVDİRİLECEK 
Amaçlarının genç nesillere havacılığı sevdirmek ve onları bu alanda meslek sahibi yapmak olduğunu ifade eden Gülmez, “Denizli’de açtığımız Özel Kokpit Havacılık Lisesi’nde kayıtlarımız başladı. Okulumuzda toplam 313 öğrenci eğitim görecek ve şuanda öğrencilerimizin ilgisi okulumuza bir hayli fazla. 

Şimdiden bir sınıfımız dolmuş durumda. Amacımız havacılığı cazip hale getirmek ve gençlerin ilgi duyduğu bu sektörde meslek sahibi olmalarını sağlamak. Uçakta görev yapmak isteyen gençlerimize bu imkanı sunacağız” dedi. Liseden mezun olan öğrencilerin uluslar arası geçerli diplomaya sahip olacağını da belirten Erdal Gülmez, öğrencileri ve velileri okullarına beklediklerini ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER