banner249

CHP cemaatin yörüngesine girdi!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ergenekon ile mücadele ettiklerini, Pensilvanya’daki yeni Ergenekon ile de amansızca mücadele edeceklerini söyledi.

CHP cemaatin yörüngesine girdi!
banner240

Paralel yapı olmakla suçladığı cemaate yönelik eleştirilerini Aydın’da da sürdüren Başbakan Erdoğan, “Bu ilkede Said-i Nursi’yi yargıladılar, Sibirya’ya sürdüler. Ama o fırsatını buldu ve ölmek için kendi topraklarına geldi. Ama O’na bile tahammül edemediler. Ne çileler çektirdiler. Ölümünden sonra attılar, aylar yıllar sonra kemiklerini Isparta’ya gömdüler. Said-i Nursi’nin izinden gittiğini söyleyen paralel yapı, O’nun izinden gidiyor mu? Takiye yapıyor, takiye. 


Hayatında bir kere Said-i Nursi demedi, bir kere bile kendisini görmedi. O’nun kitaplarıyla külliye yapıyor. 1999 yılında Türkiye’den kaçıp Amerika’ya gitti. Madem vatan seversin, 2 yıl önce davet yaptım. Bu milleti seviyorsan niye gelmiyorsun? Türkiye olimpiyatlarında ‘Peygamber Efendimiz orada’ dedi. 

Böyle bir şey olabilir mi? Ama buna sorarsan olur. Maalesef bu ifadelerden bile medet uman saf kardeşlerimiz var. Bırakın bunları, siz Allah kelamlarına itibar edin. Bu tuzakları inşallah 30 Mart’ta çözüyoruz. 

Milletim demokrasiye, sandığa ve Başbakanına sahip çıkıyor. Aman ha sandıklara sahip çıkacağız. Kuş bile uçurtmayacağız. Çünkü bunlar her türlü oyuna başvurabilirler. Olası bir durumda güvenlik güçlerine haber vereceğiz. İnşallah dik duracağız ve 30 Mart’ta Aydın’da ve Türkiye’de AK Parti iktidarını perçinleyeceğiz. Çünkü biz mühründe, kararında millette olmasını istiyoruz. Bunun mücadelesini veriyoruz” diye konuştu. 

CHP YÖRÜNGEYE GİRDİ, MHP VAGONLUK YAPIYOR”
Gezi Parkı olaylarında ağaç ve çevrenin arkasına sığınarak hükümete saldırılar yapıldığını anımsatan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu meydan çok büyük miting yaptım. 17 Aralık ve 25 Aralık’ta Türkiye’ye saldırdılar. Sandıkta yenemedikleri, millet nezdinde itibarını zedeleyemedikleri iktidarı ayak oyunlarıyla indirmek istediler. Sizden aldığımız güçle eğilmedik ve dik durduk. Saldırılar AK Parti ve hükümete değil; ‘Büyük Türkiye’ hedefine ve demokrasiye yapılmıştır. 

Bu saldırlar sadece bize değil, sizlere de yapılmıştır. Aydın’a, İzmir’e, Denizli’ye ve tüm Ege’ye yapılmıştır. İzmir’de Türkiye’nin en büyük iç hatlarını açtık. İnşallah Aydın’a da böyle bir hava limanı kazandırırız. Ama CHP’nin böyle bir hizmeti var mı? O yüzden millet bunlara oy vermez. Ara sıra belediye başkanlığı seçimlerinde oy verir. Yahu sen laf üretme, iş üretme. 

Biz CHP’yi biliriz. Siz Atatürk öldükten sonra paralar, resmi kurumlar ve posta pullarının üzerinden Atatürk’ün resimlerini kaldırdınız. Siz oyunları bırakın geçmişinize bakın. Sizin geçmişiniz kirli, geçmişiniz, Bunlar belgeli. Ey CHP, ezanı aslından ayıran, Kur’an Kurlarını kapatan siz değimlisiniz? Adnan Menderes, ezanı aslına döndürdüğü diye O’nu idama götürdünüz. Demokrasiye değil, darbelere bel bağladınız. Şuan Pensilvanya’nın yörüngesine girdiniz. Din istismarı yapıyorsunuz. 

Maalesef CHP, paralel yapının yörüngesine girdi ve vagon olarak MHP kullanılıyor. Paralel yapı CHP’nin güçlü olduğu yerde MHP’nin CHP’yi, MHP’nin güçlü olduğu yerde CHP’nin MHP’yi desteklemesini istiyor. Taktik bu. Benim milletim bunların hepsini paketler, sandığa gömer. Onun için bu 14 gün çok önemli. Aydın’ın bu kirli oyunu bozacağına ben yürekten inanıyorum. Adnan Menderes memleketi Aydın’ın demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkacağına inanıyorum” 

“YENİ ERGENEKON’U DA YIKACAĞIZ”
AK Parti olarak 12 yıl boyunca çetelerle mücadele ettiklerini ifade eden Erdoğan, şöyle konuştu: “En son çete paralel yapı. Bunları da bitireceğiz. Hiç endişeniz olmasın. Bu yapıyı da tavsiye edeceğiz. İki kere iki dört. Her gün yeni iftiralar ortaya atıyorlar. Bunlar sahtekar. Paralel yapının ve paralel yapının desteklediği iki gazete haber yapıyor. Oğluma bir avukat uydurmuşlar. Bir sitede evini olduğunu yazmışlar. Hemen dava açtık. Bunlarda yalan var, iftira var. ‘İftira at, tutmasa da izi kalır’ diyorlar. Peygamber Efendimize geliyorlar, ‘Zina günah mı?’ diye soruyorlar. 

Efendimiz uzak durulmasını öğütlüyor. Yalanı sorduklarında ise aman Allah’ım. Yani yalan bu denli tehlikeli. Yalan toplumsal ve kolektif bir şey. Biz Ergenekon ile mücadele ettik. Pensilvanya’daki yeni Ergenekon ile de amansızca mücadele edeceğiz. Türkiye’ye atık millet istikamet verecek, sizden başkası asla. Tüm sadırlara rağmen ekonomi tüm hızıyla büyüyor ve küresel projelerimiz istikametinde devam ediyor. Biz 12 yıldır işimize baktık. Biz laf değil icraat ürettik, bundan sonra da sadece icraat üreteceğiz. 30 Mart’ta gerilim siyasetine değil, esere ve icraatlara oy vereceğinize inanıyorum”.

CHP’Lİ AYDIN BELEDİYESİNİ ELEŞTİRDİ
CHP’li Aydın Belediyesi’nin çalışmalarını eleştiren Erdoğan, şunları söyledi: “CHP’li belediyenin Aydın’da 5 yılda 4,5 katrilyon girdi. 5 yılda İller Bankası’ndan 32 trilyon kredi kullanarak hizmet binası ve otogarı bırakırsak 13 trilyonluk yatırım yapmış. Bu kadar az yatırıma rağmen, belediyenin borçları azalmak bir yana daha da arttı. Peki bu paralar nereye gitti? 13 trilyonluk yatırım yaparken, kendi reklamı için 25 trilyon harcadı. 

Aydın’ın kanalizasyonu arıtılmadan Menderes Nehri’ne akıtıyor, Başkan reklam yapıyor. Kendi yandaşlarını işe yerleştirmek için bir paravan şirkete 11 trilyon para aktardılar. Doğalgaza 2 yıl engel oldu. Sokaklar zaten malum. Denizli Belediyesi geçen 5 yılda 9 tane köprülü kavşak yaparken, Aydın bir tane bile yapamadı. 5 yılda suyun fiyatı 2,5 katına çıktı. Sudan toplanan paralar; reklama ve eşin dostun istihdamına gitti. CHP zihniyeti bu. Son 5 yılda Özel İdare kanalıyla 340 trilyon yatırım yaptık.

 Sadece KÖYDES’ten 85 trilyon ve köylere aktarılan diğer kaynaklarla da 195 trilyon yaptık. AK Parti işte bu. Biz sade iş üretiyoruz. Onlar sadece laf üretip bir de bu lafın reklamını yapıyor. 30 Mart’ta Aydın lafa değil, icraata bakacak. 10.10.2010’da Aydın’ gelip, Çine Adnan Menderes Barajı’nın açılışını yaptım. Rahmetli Menderes göremedi ama biz 141 yıllık rüyayı gerçekleştirdik. İş bilenin, kılıç kuşananın. 

Biz Aydın’da 11 katrilyon yatırım yaptık”. Konuşmasının son bölümünde Aydınlı bayanlara seslenen Erdoğan, sözlerini şöyle tamamladı: “Evinize gelen ablalara söyleyin; ‘Hocanız bizim başörtümüzle uğraşmasın’ deyin. Çünkü onların Hocaları, 28 Şubat’ta başörtüsünü istismar etti. Bu oyunları beraber bozacağız. MHP, CHP’nin yavrusu DSP, IMF’ye borçlandı. Bu borcu biz ödedik. Ey MHP’li kardeşlerim, kafatası milliyetçiğine oy vermeyin. Bunlar kaymakçı. 

Milletin iradesine ve demokrasiye sahip çıkanlara oy verin. Ne diyor; ‘Onlar beyaz Türklermiş, biz ize zenciymişiz’ Ben de kabul ettim. Bu milletin hizmetkarı olmak zencilikse, ben zenciyim. Üstünlük Hakk’a yakınlıkla ölçülür. Biz yol çıkarken ‘77 milyonla tek milletiz’ dedik. Bizi bölemeyecekler, bizi ayıramayacaklar. BDP siyasi Kürkçülük, MHP siyasi Türkçülük yapıyor. 

CHP, ‘Ben kutsalların partisiyim’ diyor. Biz tüm kesimleri, 77 milyonuyla seviyoruz. Biz kumsalın değil, 780 bin metrekarenin partisiyiz. Bunun için Aydın, AK Parti ile büyükşehri kazanıp, bu CHP’ye bir ders vermeli. Kılıçaroğlu, kalmış bize bayrak dersi veriyor. Sen önce Hakkari’nin hesabını ver. Sen orda bir Türk bayrağı sallayamadın. Anlaşıp, parti bayraklarıyla miting yaptın. 

Ne oldu, dördüncü parti oldun. MHP bile seni geride bıraktı. Biz gümbür gümbür parti bayrağımızla birlikte Türk bayrağımızı dalgalandırdık. Tek devlet olacak. Devletin içinde tek devlet olmayacak. Devletin içinde paralel olmayacak. Kılıçdaroğlu da, Rabia işaretini öğrenmiş. Çok iyi taklit yapar. CHP’nin Genel Müdürü, bir zamanlar SSK’nın da Genel Müdürüydü. Ne çileler çektirdi bize. O’nun yandaşlarına şaşırıyorum. 

CHP bize bunları yaşattı. Sen bize bu zulümleri yaşattın. Biz size efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Size güveniyoruz ve sizinle beraber bu yolda yürüyoruz”.

Konuşmasının sonunda AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ı sahneye çağırarak el ele poz veren Başbakan Erdoğan, Savaş ve AK Parti’nin belediye başkan adayları için destek istedi. Alandaki kalabalık üzerinden CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na göndermede bulunan Erdoğan, “Kılıçdaroğlu, bu manzaraya da montaj der. Çünkü o montajcı ve dublajcı. Ben O’na ‘Siyasette bir hedefin yoksa bırak’ dedim. Ama bırakmaz. MHP Lideri Bahçeli’de koltuğunu terk etmez” dedi. Başbakan Erdoğan, Aydın mitinginin ardından Kahramanmaraş’a gitmek üzere havayoluyla Aydın’dan ayrıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER