banner249

Herkes dedikodu, biz proje üretiriz!

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu,”herkes dedikodu biz ise proje üretiriz” dedi.

Herkes dedikodu, biz proje üretiriz!
banner240

Sırakapılar Mahallesi'de düzenlenen mitingde konuşan AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, "Merkezefendi'de projeleri konuşulan tek aday ve tek parti biziz" dedi. AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu seçim çalışmalarını Merkezefendi Buluşmaları adı altında düzenlenen mahalle toplantıları ile devam ediyor. 


"121 PROJEYLE GELİYORUZ" 
AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi İlçesi sınırları içerisinde yapılacak projeleri değerlendirdi. Subaşıoğlu şunları söyledi: "Merkezefendi'ye 121 projeyle geliyoruz. Bu dönem Merkezefendi'ye güçlü kadroyla hizmet etmek için geliyoruz. Biz projelerimizle geliyoruz. Merkezefendi'nin geleceğini dönüştürecek çok önemli projelerimiz var. Ulaşımda, sağlıkta, yeşil çevre dostu konularında projelerimiz şimdiden hazır. İnşallah bu dönem Merkezefendi yatırıma doyacaktır.

"OTOGARIN KALMASI ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK" 
Denizli Şehirlerarası Otobüs Terminali hakkında konuşan Subaşıoğlu, "Otobüs Terminalimizi geçen haftalarda açılışını yaptık. Bu Otobüs Terminali'nin yerinin şehir içinde kaldığı konusunda çok şey söylediler. Biz Otobüs Teminali'ni taşımız olsaydık garajın etrafından tutun da Bayramyeri'ndeki, Kaleiçindeki ve merkezdeki bütün esnaflarımız bu işten zarar görürlerdi. Biz herşeyden önce ekmek diyen bir partiyiz. İnsanların ekmekleriyle oynayamayız. Onun için bu Otogar oraya yapıldı. Mutlaka otogara gidin görün. " dedi. 

PROJELERİ KONUŞULAN TEK PARTİ; AK PARTİ 
Subaşıoğlu, "Biz gittiğimiz her yerde görüyoruz. Merkezefendi'de projeleri konuşulan tek aday ve tek parti biziz. Herkes dedikodu üretiyor. Bizim şarkımızda da vardır. Eller ne derse desin, biz yolumuza devam ederiz" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER