banner249

Keskin yok dedi ama Güler isyan etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in ‘Cemaatle hiçbir ilişkimiz yok’ açıklamasından 24 saat geçmeden CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler’den açıklama geldi. Güler, cemaatle olan ilişkiye twetter hesabından isyan etti.

Keskin yok dedi ama Güler isyan etti
banner240

Cemaat'in arasının AK Parti ile bozulduğu günden beri, CHP - Cemaat yakınlaşmasına isyan eden CHP'li vekiller de var. Birgül Ayman Güler bunlardan biri. Dershaneler tartışmasıyla gerilen ve 17 Aralık operasyonu ile derinleşen Cemaat - AK Parti savaşı sonrası, Kılıçdaroğlu önderliğindeki CHP ile Gülen cemaati giderek birbirine yaklaşmıştı. Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Cemaat ile CHP birbirine daha da yaklaşırken, bu durum CHP'de ulusalcı kanadı hareketlendirdi. 


CHP'nin laik-ulusalcı kanadında en keskin isimlerden biri olan Birgül Ayman Güler, Twitter mesajıyla bu yakınlaşmaya isyan etti. Güler, CHP'nin kanalı Halk TV'de Fethullah Gülen reklamlarının yayınlanmasına şu sözlerle tepki gösterdi: Halk TV'de Fethullah Gülen + Zaman gazetesi reklamlarına; F tipi TV'lerde adaylarımızı görmeye alışamayacağız. 

ADNAN KESKİN, “KİMSEYLE GÖRÜŞMEDİK”
Yerel seçimler için tüm siyasi partilerin çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Keskin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizler de Denizli merkezi ve ilçelerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her yerde en güçlü adaylarımızla yarışa katıldık. Bu yarışta en iyi sonucu almaya çalışacağız. 

Hakkımızda ittifak söylentileri çıkarıyorlar. Ancak biz, her yerde kendi adayımızla yarışacağız. Cemaatle de ittifak yapacağımız söyleniyor. Bizim kimseyle bir görüşmemiz yok. Ama cemaate gönül vermiş vatandaşlar bizlere oy vermeyi uygun görmüşlerse elbette mutlu oluruz. Sonuçta onlar da bu ülkenin vatandaşlarıdır."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER