banner249

Çardak turizm merkezi olacak

Çardak ilçesinin farklı turistik değerlere sahip olduğunu belirten AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Zolan, Çardak ilçesini turizm merkezi haline getireceklerini ifade etti.

Çardak turizm merkezi olacak
banner240

Denizli’deki tüm ilçe, belde ve köyleri tekrar tekrar ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Bozkurt ilçe merkezi, İnceler beldesi ve Çardak’ın Gemiş beldesinde bir kez daha vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların yine büyük bir coşku içinde karşıladığı Zolan’ı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de yalnız bırakmadı. 


Yoğun bir şekilde Denizli’nin dört bir yanındaki ziyaret ve mitinglere devam eden AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, bir kez daha Çardak ve Bozkurt’un farklı noktalarında vatandaşlarla bir araya geldi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katıldığı mitinglerde, AK Parti Bozkurt Belediye Başkan Adayı Birol Konak ile AK Parti Çardak Belediye Başkan Adayı Mahmut Öztürk de hazır bulundu. 

BİNLERCE KİŞİ MİTİNGLERE AKIN ETTİ 
Bozkurt ilçe merkezi ve ilçeye bağlı İnceler beldesi ile Çardak’a bağlı Gemiş beldesinde gerçekleştirilen mitinglere her iki ilçenin de farklı bölgelerinden binlerce kişi adeta akın ederken, mitinglere toplamda 10 bine yakın kişi katıldı. Her üç miting alanının girişinde de vatandaşlar Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan ve ilçe belediye başkan adaylarına yoğun ilgi gösterirken, Bakan Zeybekci ve adaylar miting alanlarına güçlükle ulaşabildiler. 

“BİRLİKTE HAREKET ETMENİN EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ SERGİLEYECEĞİZ”
“Geride bıraktığımız 10 yıllık süreçte Denizlimiz’e en güzel şekilde sahip çıktık, emanetinize asla ihanet etmedik ve ne söz verdiysek tuttuk” diyerek sözlerine başlayan AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Çardak ve Bozkurt belediyeleri ile uyum içerisinde çalışacağını belirtti. 

Bunun sorunsuz bir şekilde gerçekleşebilmesi için tüm Denizli’de Ak belediyecilik anlayışının var olması gerektiğini dile getiren Zolan, “Biz sizlerden bir şey almaya değil, sizlere güzellikler sunmaya geliyoruz. Yeter ki sizler bizlere güvenin. Bu dönem Çardağımız’ın, Bozkurtumuz’un dönemi olsun. Biz Çardak’ta Mahmut Öztürk kardeşimle, Bozkurt’ta ise Birol Konak kardeşimle; birlikte hareket etmenin en güzel örneğini sergileyeceğiz” şeklinde konuştu. 

“BOZKURT’TAKİ DEĞERLERE SAHİP ÇIKACAĞIZ” 
Denizli’nin dört bir yanında birbirinden güzel değerlerin var olduğunu dile getiren AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Bozkurt’ta da birçok doğal ve kültürel güzelliğin yer aldığını söyledi. “Bozkurt yine Ak belediyecilikle yola devam edecek” diyen Zolan, “Bozkurtumuz’da doğa, kültür ve turizm adına her ne varsa her birini tek tek değerlendirerek Bozkurtumuz’a, Denizlimiz’e kazandıracağız. Bu çerçevede atıcılık ve trampla ilgili organizasyonların yapılabileceği tesis, Karagöl Mesireliği, Karakısık Kanyonu düzenlemesi, Hayrettin’de ters lale şenlikleri gibi dev projelerimizi en kısa sürede hayata geçireceğiz. Bunları da yine sizlerle birlikte, Birol Konak kardeşimle birlikte başaracağız” dedi. 

“ÇARDAK TURİZM MERKEZİ OLACAK” 
Tıpkı Bozkurt gibi Çardak’ın da farklı turistik değerlere sahip olduğunu ifade eden AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, şunları söyledi: “Çardağımız’da da tüm Denizlimiz’de olduğu gibi Çardak Belediyemizle, Mahmut Öztürk kardeşimle, sizlerle birlikte hedeflerimize ulaşacağız. Bizim Çardak’la ilgili temel hedeflerimizden biri de buradaki turizm faaliyetlerini arttırmak. Çardak’ta hayata geçireceğimiz Acıgöl Flamingo Parkı, Çardak Kervansarayı restorasyonu, Beylerli Gölü çevre düzenlemesi, Beylerli Kaplıcası’nın turizme kazandırılması gibi dev projelerin ardından, Çardak bir turizm merkezi haline gelecek.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER