banner249

Çelik esnafla buluştu

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik İbrahim, çelebi mahallesinde sabah kahvaltısında çarşı esnafı ile bir araya geldi.

Çelik esnafla buluştu
banner240

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç’un da katıldığı kahvaltıda konuşan Çelik, “Şehitlerimizin yakınlarına maddi ve manevi her konuda yardımda bulunulmasına kadar devletimiz tüm imkânlarıyla seferber edilerek, destek ve yardımcı olunacaktır” dedi. 


“DEVLET TÜM İMKÂNLARI İLE İŞÇİLERİMİZİN YANINDADIR”
İbrahim çelebi mahallesinde düzenlenen esnaf kahvaltısına AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç’un yanı sıra, Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Asiye Zurnacı ve Şehzadeler Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut da katıldı. Soma maden kazasında vefat edenleri anarak sözlerine başlayan Çelik“ Öncelikle bu kahvaltıda, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 

Sözlerimin başında madenci şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Acımız büyük, bize yakışan vefat edenlerimizi rahmetle anmak, onların ardından Yasinler okumak, ilahiler okumak, kuran okumak, Fatiha okumak ve geride bıraktıklarına milletçe devletçe sahip çıkmak. Bu noktada da her türlü çalışma yapılıyor. 

Şüphesiz ki eksiklikler noksanlar varsa bunlarla ilgili bütün soruşturmalar yapılıyor, sonuna kadar üzerine gidilecek, ihmali, kusuru, kastı olan varsa da en ağır bir şekilde bunlar cezalandırılacak. Bunun dışında da Şehitlerimizin yakınlarıyla ilgili maaş bağlanmasından tutunda yardımda bulunmasına kadar devletimizin tüm imkânlarıyla seferber edilerek tüm imkânlarıyla destek ve yardımcı olunacaktır” dedi. 

“HALKLA İLİŞKİLER’DEN ÖDÜN VERMEDEN HİZMET EDECEĞİZ” Şehzadeler Belediyesinin tadilatı sürerken de halkla ilişkiler çalışmasından ödün vermediklerini ifade eden Çelik “Halkla ilişkiler noktasında; çarşıda, pazarda, cenazede, düğünde, iyi günde, kötü günde hep sizlerle birlikte olabilmek için şahsım ve arkadaşlarımla birlikte çaba ve gayret sarf ediyoruz. 

Ticaret ve Sanayi Odasının boşalttığı binayı kiraladık Halk Bankasının da son 4 katını kiraladık buralarda tadilat çalışmalarımız devam ediyor, İnşallah kısa bir süre sonra Belediyemiz yeni yerlerinde hizmet verir hala gelecek. Tabi kurucu bir belediye başkanı olmak büyük bir onurdur ama zorlukları da var. İnşallah bu zorlukları da bir, bir aşıyoruz. 

Çalışmalarımızı sürdürürken de halkla ilişkiler çalışmalarımız da ödün vermiyoruz. Bu bizim sizlere bir sözümüzdü olması gerekendi bundan sonrada bu doğrultuda inşallah beş yıllık dönemi bu şekilde tamamlayacağız diyorum. Bu gün burada sizlerin misafiri olarak sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum “dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER