banner249

Çal Zolan’ı bağrına bastı!

Hayata geçireceği projeleri ve büyükşehir sisteminin getirdiklerini vatandaşlara anlatmak amacıyla Denizli’nin farklı ilçelerinde sık sık vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, gittiği her ilçede olduğu gibi, Çal’da da yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Çal Zolan’ı bağrına bastı!
banner240

AK Parti Çal Belediye Başkan Adayı Osman Saruhan’ın da katıldığı program öğleden önce Çal ilçe merkezindeki karşılama ile başlarken, gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Çal’a bağlı 15 belde ve köyde vatandaşlarla buluşan Osman Zolan ve beraberindekiler, vatandaşlarla tek tek ilgilenirken, vatandaşlar da Osman Zolan’la fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştılar. 


BÜYÜKŞEHİR, ÇAL’A AYRI BİR GÜZELLİK KAZANDIRACAK 
30 Mart’tan itibaren fiilen uygulanmaya başlayacak olan büyükşehir statüsü kapsamında Çal’ın da tüm mahalle, belde ve köyleri ile Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet alanına gireceğini hatırlatan AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, beraberindekilerle birlikte Akkent’te pazar yerini ziyaret etti. 

Pazar esnafı ve vatandaşların yoğun sevgi gösterisiyle karşılaşan Osman Zolan, “Çal ilçemiz AK Parti döneminde pek çok güzelliğe kavuştu. İnşallah yeni dönemde Büyükşehir’in gücü, sizlerin desteği ve Çal Belediyemiz’le yapacağımız iş birliği ile çok daha farklı güzellikleri Çallı kardeşlerimizin hizmetine sunacağız. Büyükşehir, Çal’a ayrı bir güzellik kazandıracak” dedi. 

HANÇALAR’IN DOĞAL GÜZELLİKLERİNİ TAÇLANDIRACAĞIZ 
Çal için AK Parti Çal Belediye Başkan Adayı Osman Saruhan ile birlikte 103 Dev Proje hazırladıklarını ifade eden Osman Zolan, ilçenin tamamında, hiçbir mahalle, belde ve köyü ayırmaksızın hizmet destanı yazacaklarını belirtti. Hançalar’a da üç ayrı müjde veren Zolan, “Hançalar’a modern bir kapalı pazar yeri ve düğün salonu yapacağız. Ayrıca Tarihi Hançalar Köprüsü’nü aslına uygun olarak restore edip kültür turizmine kazandıracağız. Bununla da yetinmeyip, Menderes Nehri’nin kenarına güzel bir park yapacağız. Bu projelerimizle birlikte Hançalar’ın doğal güzelliklerini taçlandıracağız” şeklinde konuştu. 

ÇAL BELEDİYEMİZE SAHİP ÇIKIN 
Gece geç saatlere kadar devam eden program çerçevesinde Alfaklar, Kuyucak, Çalçakırlar, Bahadınlar, Ortaköy, Develler, Dağmarmara, Kabalar, Sazak, Selcen, Yukarıseyit, İsabey ve Bayıralan’da da vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, “Çal ilçemizin en ücra köşesinde bile ne tür bir ihtiyaç ve sorun var hepsini tek tek biliyoruz. Şu an Çal’ın tamamında hayata geçireceğimiz projelerimizi öncelik sırasına göre planlamış durumdayız. Bizim siyaset anlayışımız tamamıyla hizmet odaklıdır. İşte bu nedenle boş sözlerle değil, dev projelerimizle karşınıza çıkıyoruz” dedi. 

Denizli’nin dört bir yanında olduğu gibi, Çal’da da ilçe halkı ile el ele, gönül gönüle vererek büyük başarılara imza atacaklarının altını çizen Osman Zolan, sözlerini şöyle tamamladı: “Osman Saruhan kardeşimle birlikte yeni hizmet dönemimizi büyük bir heyecanla bekliyoruz. Bu dönem Çalımız’ın şaha kalktığı dönem olacak. Sizlerden ricam, Çal Belediyemize, Çal Belediye Başkan Adayımız Osman Saruhan kardeşime sahip çıkmanız. Çal ilçemizi çok güzel günler bekliyor.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER