banner249

Büyükşehir 35 arsayı satışa çıkarıyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin Merkezefendi ve Pamukkale İlçe sınırlarında bulunan muhtelif yerlerdeki 35 arsayı satışa çıkarıyor.

Büyükşehir 35 arsayı satışa çıkarıyor
banner240

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2019-2023 yılları arasında yaptığı arsa satışlarıyla gündemden düşmüyor. 258 dev proje sözü vermesine rağmen projelerin büyük bölümünü gerçekleştiremeyen Zolan, ayrıca Büyükşehir’in kazanımları olan yüzbinlerce metrekare arsayı 4 yılda satarak kamuoyunda büyük şaşkınlık yarattı.

MECLİSTEN GEÇTİ!

Büyükşehir mülkiyetindeki 35 parsel arsa, muhalefetin hayır oylarına karşılık Ak Parti ve MHP'li üyelerin evet oyuyla meclisten geçti. Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı ikinci oturumunda 28 gündem görüşülerek karara bağlandı. Alınan kararların en dikkat çekici maddesi ise 25. Sıradaki gündem maddesi oldu. Gündemin 25’nci maddesindeki arsa satışı meclis çoğunluğunu elinde bulunduran Cumhur ittifakının oylarıyla onaylandı.

ARSALARIN KONUMLARI BELLİ OLDU

Merkezefendi’de ki arsaların 28'i Çakmak Mahallesi'nde diğerleri Yeşilyayla, Hallaçlar, Şirinköy, Kumkısık ve Kayaköy mahallelerinde yer aldı. Pamukkale İlçesi'ndeki arsalar ise İstiklal ve Karşıyaka mahallelerinde yer aldı. İstiklal’de ki alan eski Orman Bölge Müdürlüğü'nün bulunduğu arsa olarak belirlendi. İmar planında ticaret ve turizm alanı olarak belirlenen arsanın büyüklüğü 14 bin metrekare olarak tespit edildi.

NE VAR NE YOK SATIYOR!

2019’da 258 dev proje sözü vermesine rağmen birçok projeyi hayata geçiremeyen Başkan Zolan, buna rağmen belediyeyi milyonlarca lira borcun altına soktu. Söz vermesine rağmen vaatte bulunduğu projeleri yapamayan Zolan, 4 yıllık süreçte belediyenin tüm gayrimenkul kazanımlarını tek tek sattı. Başkan Zolan, en son Pamukkale ve Merkezefendi sınırları içerisinde yer alan 35 arsanın satışı için belediyeden yetki aldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2023, 23:06

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER