banner249

Tiyatro sözünü de tutmadı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2019 yerel seçimlerinde Ege Bölgesi’nin En Büyük Şehir Tiyatrosu kurma sözünü aradan geçen 5 yıla rağmen hayata geçiremedi. Zolan, 2019’da Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nin fiziki bir ihtiyacı azalttığını ancak yeni bir şehir tiyatrosu merkeziyle bu ihtiyacın karşılanacağı sözünü vermişti. 

Tiyatro sözünü de tutmadı!
banner240

2019’da Cumhur ittifakının adayı olarak seçimlere giren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, aradan geçen 5 yıla rağmen, o dönemde verdiği birçok sözü unuttu. Yapamadığı projelerle kamuoyunun gündemini meşgul eden Zolan, özellikle sosyal medyada söz konusu projeler nedeniyle dalga konusu oldu. 

O GÜN NE DEMİŞTİ!
27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nü kutlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni dönemde Ege Bölgesi'nin en büyük şehir tiyatrosunun Denizli'de olacağını müjdelerken, bir ilke daha imza atarak Altın Horoz Film Festivali'ni başlatacaklarını açıklamıştı. Ancak Zolan’ın diğer projeler gibi bu projeyi de hayata geçirmediği tespit edildi.

SON 5 YILDA KAMUYOU DESTEĞİNİ KAYBETTİ!
Nihat Zeybekci’nin Ekonomi Bakanlığı’na atanmasıyla Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Başkan Zolan, Zeybekci döneminde devam eden projeleri tamamlayarak bir sonraki dönemde yeniden aday gösterilmesine neden oldu. İlk dönemini tamamlayan Zolan’ın 2019’da bu kez çok düşük bir performans gerçekleştirdiği belirlendi. 

LİSTESİ KABARIK ÇIKTI!
Başkan Zolan’ın 2019 yerel seçimlerinde söz vermesine rağmen gerçekleştiremediği projeler oldukça kabarık çıktı. İşte o projelerden bazıları şunlar;
Halk Plajı
Şehir Stadyumu 
Üniversite
Yeni Sanayi Sitesi
Ekolojik İnovasyon Merkezi
Güney Çevre Yolu Projesi
Sivil Toplum Kuruluşu Yerleşkesi
Afet Eğitim Merkezi
Asansörlü Akıllı Katlı Otopark
Oto Sporları Yarış ve Drag Pisti
Fatih Tüp Geçidi
Pelitlibağ Tüp Geçidi
10 Adet Yaya Üst Geçidi
8 Adet Katlı Otopark Projesi
Akkonak Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi
Denizli Kayak Merkezi Oteli 
Ege Bölgesi’nin En Büyük Şehir Tiyatrosu

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER