banner249

Belediye sıcak bir yuvaya kavuşturdu

Denizli Belediyesi zorlu kış şartlarında sokak hayvanlarını da unutmadı.

Belediye sıcak bir yuvaya kavuşturdu
banner240

Denizli Belediyesi kış şartlarından dolayı susuzluk ve yiyecek sıkıntısı yaşayan sokak hayvanlarına sahip çıkıyor. Denizli Belediyesi,'Beslenme Odakları' projesi ile sokak hayvanlarına beslenme ve barınak imkanı tanıyor. Kış şartlarından dolayı susuzluk ve yiyecek sıkıntısı yaşayan sokak hayvanlarına Denizli Belediyesi sahip çıkıyor. 


Bunun yanında Denizli Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği'nde sokaktaki yaralı hasta ve bakıma muhtaç olan hayvanlarda tedavi ediliyor. 'Her canlı yaşam hakkına sahiptir' anlayışı ile hareket eden Denizli Belediyesi ağırlaşan kış şartlarında susuzluk ve yiyecek sıkıntısı yaşayan sokak hayvanlarının beslenme ve barınma ihtiyacını karşılıyor. 

Denizli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar hakkında yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu görüşlere yer verildi, "Belediye olarak geçtiğimiz yıl oluşturulan beslenme odağında kış süresince sokak hayvanlarının barınma ve beslenmeleri sağlanacak. 

Kış koşullarının sokak hayvanlarını etkilememesi için oluşturduğumuz beslenme odağında hayvanların her türlü sağlık kontrolleri gerçekleştirilecek. Bunun yanında Sokak Hayvanları Kliniği'nde de yaralı ve hasta hayvanların bakımlarını yapılıyor. Bu konuda belediyenin yaptığı çalışmalara destek olmak amacıyla vatandaşlardan konuya duyarlı olmaları ve çevrelerinde bulunan sokak hayvanlarının kış şartlarından etkilenmemeleri için evlerinin önüne su ve yiyecek bırakmalarını öneriyoruz."

Açıklamada Vatandaşlardan sokak hayvanları ile ilgili her türlü problemleri için 'Alo 153' telefon hattını arayarak Denizli Belediyesi'nin ilgili birimlerinden yardım isteyebilecekleri aktarıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER