banner249

Pamukkale’nin her noktası hizmet alacak!

Ak Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, Sivil Toplum Kuruluşlarına yaptığı ziyarette Pamukkale’nin her noktasına hizmetin ulaşacağını söyledi.

Pamukkale’nin her noktası hizmet alacak!
banner240

Yerel seçimlerde Pamukkale Belediye Başkan aday adayı olan Nilgün Ök, Denizli’de faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti. Ziyaret ile Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları ve üyeleri ile sohbet etme imkanı bulan Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, “Mart 2014 yerel seçimleriyle birlikte, güzel ilimiz Denizli büyükşehir statüsü kazanacaktır. 


Böylece mevcut bütün ilçelerimiz, büyükşehir belediyesinin çatısı altında, merkez ilçelerimize bağlı, belde ve köyler ise Pamukkale ve Merkez efendi Belediyelerine bağlı olarak belediye hizmetlerinden faydalanacaklardır. Gelişen Türkiye'nin dinamik kentlerinden biri olan Denizli, hak ettiği statüye erişmiştir. 

Bunun hakkını verebilmek, liyakatli ve ehliyetli hizmet adamlarının işbaşına gelmesiyle mümkün olacaktır. Yeni bir hizmet anlayışıyla, Pamukkale Belediyesi hizmet bölgesini doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle bir bütün olarak ele alıp, hemşehrilerimizin belediyecilik hizmetlerinden dolu dolu faydalanmasını ve bir büyükşehirin ilçe belediyesinin tüm imkânlarını kullanmalarını sağlayacağız" dedi. 

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve Pamukkale Belediye Başkan adayı adayı Nilgün Ök, STK Başkanları ve üyelerinin sorularını cevaplayarak, Pamukkale ilçesi için gerçekleştireceği projeleri hakkında bilgiler verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER