banner249

Başkan Zolan velilerle buluştu

denizli belediye başkanı zolan, fatih bilgi evi öğrencilerinin velileriyle bir araya geldi

Başkan Zolan velilerle buluştu
banner240
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Fatih’teki Bilgi Evi ve Kurs Merkezi’nde kurslara devam eden öğrenci velileriyle bir araya geldi.Başkan Zolan, sivil toplum kuruluşları, mahalle toplantıları, ev ziyaretleri, odalar, borsalar ve derneklerin yanı sıra toplumun her kesimiyle bir arada olmaya özen gösteriyor.

Başkan Zolan, vatandaşlarla iç içe olmaya Fatih Mahallesi sakinleriyle devam etti.
Fatih Bilgi Evi ve Kurs Merkezi’ndeki toplantıya, kursa devam eden birçok öğrencinin velisi katıldı.

Toplantıya ilgi fazla olunca salon kısa sürede doldu. Başkan Zolan burada yaptığı konuşmada, eğitimin önemine işaret etti. Denizli Belediyesi;nin çocukların ve gençlerin eğitimine ayrı bir önem verdiğini kaydeden Başkan Zolan, şunları belirtti:

"Geleceğin Türkiye;si çocuklarımızın, gençlerimizin elinde şekillenecek. Bu nedenle eğitime ayrı bir önem veriyoruz. Öğrencilerimizin bilim ve teknolojiyle donatılarak, evrensel değerleri taşıyan bireyler olabilmesi ve dünyadaki muhtemel rakiplerden her zaman önde yer alması için elimizden geleni yapmak zorundayız.

Denizli Belediyesi olarak; okul yaptırmak, kitap, eşofman dağıtmak, okulların fiziki yapılarının iyileştirilmesi, çevre düzenlemesi ve öğrenim yardımı gibi birçok alanda eğitime destek veriyoruz.

Bilgi evleri ve kurs merkezlerimiz de eğitime verdiğimiz desteklerden yalnızca bir tanesidir. Çocuklarımızın spor yaparak sağlıklı bir şekilde büyümesi için 22 farklı branşta 23000 kişiye ücretsiz spor yaptırıyoruz. Spor salonlarıyla geleceğin dünya şampiyonlarının yetişmesine olanak sağlıyoruz. Hiçbir zaman eğitim bizim işimiz değil demedik, daima elimizi taşın altına koyduk."

Başkan Zolan, alt yapı, üst yapı, park, spor aletleri, sokak aydınlatmaları gibi birçok konuda mahalle sakinlerinden gelen soruları da cevaplandırdı. Fatih Mahallesi’nin alt yapısının değişeceği müjdesini veren Başkan Zolan; "Denizli merkezde alt yapıyı tamamen değştirip üst yapıyı da tamamladık. Merkezi görüyorsunuz, ne kadar güzel oldu. Yakında Fatih Mahallesi’nde de aynı güzellikleri yaşatmak için çalışmalara başlayacağız.

Eğer hazırsanız, Nisan gibi alt yapı için kazmayı vuracağız. Çalışma süreci boyunca yollarımız çamur, toz ve bozuk olacak. Sizlerden isteğimiz bu sürede biraz daha sabırlı olmanız. Bu bir bebeğin 9 ay anne karnında bekledikten sonra dünyaya gelmesi gibidir.

Anne 9 ay boyunca sıkıntı çeker ancak bebeğini kucağına aldığında tüm sıkıntıları biter. Alt yapı da öyledir. Bitinceye kadar sıkıntı çekilir ancak bitince tüm güzellikler sizindir" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER