banner249

Ticaret Borsası Okulu şampiyon oldu

denizli'deki okullar arasında gerçekleştirilen futbol turnuvasında 1. olan ticaret borsası orta okulu öğrencileri spor ayakkabısı ve eşofmanla ödüllendirildi.

Ticaret Borsası Okulu şampiyon oldu
banner240
16-19 Nisan tarihinde Antalya’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil edecek olan Ticaret Borsası Orta Okulu öğrencileri Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Ziyarete Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Halil Pekdemir, Okul Müdürü İbrahim Arçay, Beden Eğitimi Öğretmeni Nasuh Acar ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü İbrahim Arçay, Ticaret Borsası’nı ziyarete geldiklerini belirterek, sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerde kendilerine destek olan Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili’ye teşekkür etti.
İlimizde elde ettikleri başarılardan dolayı öğrencileri tebrik ettiğini dile getiren Tefenlili ise çocukların Antalya’da da 1. olabileceklerini söyledi.

Ziyaretten dolayı gururlandığını belirten Tefenlili, “Çocuklarımızı destekliyoruz. Her dalda başarılı olmanızı istiyoruz. Çocuklarımız isteyince başarılı olabileceklerini gösterdiler. Antalya’da 96 takım içinde 1. Olarak görmek istiyoruz. Heyecan ve istekle bu çocuklar başarılı olacaktır. 1. Olmasak da ilk 5’e girmelerini istiyorum” dedi.

Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni ve Nasuh Acar’da 55 okul içerisinde birinci oldukları için mutlu olduklarını dile getirerek, Türkiye finallerinde en iyi şekilde mücadele edeceklerini söyledi.

Alt yapıya sahip olmadan Denizli’de başarılı olduklarını belirten Nasuh Acar, oyuncularına güvendiğin ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. Konuşmaların ardından çocuklara hediyeleri dağıtıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER