banner249

Başkan Zolan, belediye personeliyle bayramlaştı

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı nedeniyle belediye personeli ile bayramlaştı. Personele iyi bir bayram tatili dileyen Başkan Zolan, " Bayram tatilini iyi değerlendirin, iyi dinlenin ailelerinize ve dostlarınıza zaman ayırın ve bayramlaşmayı ihmal etmeyin" dedi.

Başkan Zolan, belediye personeliyle bayramlaştı
banner240

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı nedeniyle belediye personeli ile bayramlaştı. Başkan Yardımcıları, Mustafa Ünal, Mustafa Gökoğlan, Mahmut Güngör, Nilgün Ök, Aytaç Turgut, Danışmanları Mahmut Oğuz ve Erdoğan Akman ile birlikte dış birimlere giderek buradaki personelle bayramlaşan Başkan Zolan, "Bayramlar bir fırsattır. Kardeşliğin yenilenmesi, dostluğun yenilenmesi küskünlüklerin sonlandırılması için bir fırsattır. 


Bu fırsatı iyi değerlendirin. Bayram vesilesiyle kapısı çalınmadık yoksullar başta olmak üzere, annenizle babanızla ve dostlarınızla hele dargın olduklarınızla mutlaka bayramlaşmayı ihmal etmeyin. Ailelerinize selamlarımı iletin. Hepinize keyifli bir bayram diliyorum" dedi. 

Başkan Zolan daha sonra Denizli Belediyesi ana binada görev alan personelle bayramlaştı. Belediye Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri'nin de katıldığı bayramlaşmada konuşan Başkan Zolan “Hepinize aileleriniz ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir Ramazan Bayramı diliyorum. Kısa süreli de olsa tatil yapacaksınız. Moral depolayarak görevinizin başına gelin. 

Hizmet üretmeye devam edeceksiniz. Şehrin tüm yükünü çeken sizlere teşekkür ediyorum, Sizler vasıtası ile tüm hemşehrilerimin de bayramlarını kutluyorum. Bayramın 1. günü biz saat 13:30'da vatandaşlarımızla bayramlaşmak için belediye önünde olacağız. Sizleri de bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER